Alles over Pippali

Pippali is een soort chilipeper die vaak wordt gebruikt als specerij in Indiase gerechten. Het is een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Pippali, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Pippali is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Pippali?

Pippali is een soort chilipeper die wordt gebruikt als specerij in veel Indiase gerechten. Het komt van de Piper longum, of de Indiase lange peperplant, die zijn oorsprong vindt in India en Sri Lanka. De pippali is een van de meest gerespecteerde planten in de ayurvedische geneeskunde, meestal gebruikt om gas en indigestie te verlichten.

Pippali heeft een peperige en lichtzoete smaak die het een randje geeft aan andere kruiden.

wat is Pippali?
wat doet Pippali?

Hoe werkt Pippali?

De piper longum plant is een veel voorkomend kruid en specerij die vaak wordt gebruikt in de Ayurvedische en Chinese geneeskunde. De zaden van de plant bevatten de alkaloïden piperine, longumine en piperettine. Van piparine is gevonden dat het de biologische beschikbaarheid van andere stoffen verbetert.

De toepassingen, voordelen en werking van Pippali:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Pippali worden geadviseerd in een dosering variërend van 10-50 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Bij te hoge doseringen kan pippali bijwerkingen hebben zoals misselijkheid.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline