Alles over Patol

Patol is een tropische wijnstok in de familie Cucurbitaceae afkomstig uit India. Het is een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Patol, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Patol is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Patol?

Patol is een tropische wijnstok in de familie Cucurbitaceae afkomstig uit India. De vrucht wordt een Patol genoemd en heeft een diameter van ongeveer vijf centimeter. Een Patol heeft een zure smaak en wordt gebruikt in de Indiase keuken.

Het is ook bekend als bittere meloen en de ranken van de wijnstokken worden gebruikt om manden te maken. Van de wijnstokken wordt ook touw of touw gemaakt.

wat is Patol?
wat doet Patol?

Hoe werkt Patol?

Er zijn veel verschillende alkaloïden in Patol. De gezonde en actieve alkaloïden van de plant zijn patuline, trichosanthine en diosgenine.

De toepassingen, voordelen en werking van Patol:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Patol worden geadviseerd in een dosering variërend van 250-500 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Bij te hoge doseringen kan patol bijwerkingen hebben zoals misselijkheid.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline