Alles over Lodhra

Lodhra staat al eeuwen centraal in vele ayurvedische recepten. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Lodhra, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Lodhra is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Lodhra?

Lodhra (Symplocos racemosa) is een bloeiende boom die prachtige witte bloemen voortbrengt. Lodhra wordt ook wel Mahua genoemd en komt voor in delen van India, China en Vietnam. De bloemen hebben een aangename geur en worden gebruikt in parfums en andere producten. Lodhra is ook bekend als Symplocos racemosa, hanguvasa, of snoepdoos.

Lodhra is een boom met geneeskrachtige eigenschappen, de bloemen worden gebruikt om een Ayurvedische remedie te bereiden.

wat is Lodhra?
wat doet Lodhra?

Hoe werkt Lodhra?

Lodhra (Symplocos racemosa) is een plant uit de familie Symplocaceae. De plant bevat alkaloïden zoals anhydrobetaïne, erythroxylum, symplostatine, symplocosine en triclopyr. Deze alkaloïden zijn gezond voor het lichaam.

De toepassingen, voordelen en werking van Lodhra:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Lodhra worden geadviseerd in een dosering variërend van 250-1000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Bij te hoge doseringen kan lodhra bijwerkingen hebben zoals misselijkheid.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline