Alles over Kardemom

Kardemom is een specerij die veel wordt gebruikt in de Indiase keuken. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Kardemom, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Kardemom is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Kardemom?

Kardemomwordt vaak gebruikt in de Indiase keuken. Het kruid komt uit de zaden van de kardemomplant en kan in zijn geheel worden gebruikt, vermalen tot poeder of als extract.

In India wordt kardemom gebruikt in zowel zoete als hartige gerechten. De smaak is zoet en licht gepeperd met een beetje citrus erin, en het heeft een overweldigende geur die de lucht parfumeert.

wat is Kardemom?
wat doet Kardemom?

Hoe werkt Kardemom?

Overige mineralen die veelvuldig in kardemom zitten zijn: zink, magnesium, calcium, fosfor en kalium. De etherische olie van kardemom bevat 120 verbindingen en werkt sekretiebevorderend voor de maag, gal en speeksel.

De toepassingen, voordelen en werking van Kardemom:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Kardemom worden geadviseerd in een dosering variërend van 250-1000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Bij te hoge doseringen kan kardemom bijwerkingen hebben zoals misselijkheid.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline