Alles over Kalmoes

Acorus calamus is een plant uit de familie van de Acoraceae. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Kalmoes, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Kalmoes is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Kalmoes?

Acorus calamus is een plant uit de familie van de Acoraceae. De Sanskrietnaam voor Acorus calamus is 'Vacha', wat 'spraak' of 'zeggen' betekent. Het is bekend dat het in de Ayurvedische geneeskunde werd gebruikt als een aromatisch stimulerend en windafdrijvend middel.

Acorus calamus is een vaste plant die al duizenden jaren wordt gebruikt in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het wordt vaak Vacha genoemd, hoewel het ook bekend staat als Sweet Flag, Flagroot en Grass Root.

wat is Kalmoes?
wat doet Kalmoes?

Hoe werkt Kalmoes?

Recente studies hebben aangetoond dat het verschillende gezonde en actieve alkaloïden bevat zoals beta-asaron, alfa-asaron, magnoflorine, acorine, beta-asarine, alfa-asarine en acetylmethylcarbinol.

De toepassingen, voordelen en werking van Kalmoes:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Kalmoes worden geadviseerd in een dosering variërend van 250-1000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Bij te hoge doseringen kan kalmoes bijwerkingen hebben zoals misselijkheid.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline