Bala

Bala (Kracht) bij Superfoodsonline

Bala is een veel gebruikt kruid uit de ayurveda voor de ondersteuning van de energie. Op deze pagina vind je alles over Bala, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Onderaan vind je alle Bala poeder en supplementen duidelijk vergeleken.

Wat is Bala?

Bala is één van de meest gewaardeerde kruiden binnen de Ayurveda voor extra energie, of als ondersteuning tijdens het afvallen. Athleten in India gebruiken het in plaats van synthethische spierversterkers. Het wordt in het zuiden van India aangetroffen en groeite ook in Sri-Lanka.

Voordelen, toepassingen en werking:

  • Is goed voor de energie*

Wat is de werking van Bala en waar is dit kruid goed voor? Bala kan uitstekend gebruikt worden bij vermoeidheid* of wanneer men extra energie* nodig heeft.

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze veiligheidspagina.

Waarschuwing & Veiligheid

Er is geen twijfel over of Bala een bijzonder gezond kruid is met een brede toepassing. Desalniettemin moet er rekening gehouden worden met eventuele bijwerkingen of allergische reacties. Als je last hebt van complexe problematiek, gevoelig reageert op kruiden of reguliere medicijnen gebruikt adviseren we je om je arts hierover in te lichten. Daarnaast vind je veel informatie over verantwoord gebruik van superfoods, kruiden en supplementen op de veiligheidspagina.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Bala? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Is Bala veilig?

Bala is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Bala en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Bala bijwerkingen en nadelen?

Bala is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Bala?

Veel mensen gebruiken Bala langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Bala productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Bala anders dan de Bala van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Bala te koop?" Wij leveren enkel de beste Bala waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Bala te voelen?

Bala is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Bala voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Bala te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline