Alles over Bala

Bala is een veel gebruikt kruid uit de ayurveda voor de ondersteuning van de energie. Op deze pagina vind je alles over de Bala, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Bala is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Bala?

Kurunthoti of de botanische naam Sida cordifolia wordt ook wel Bala genoemd. Of balam zoals ze het in Kerala zeggen en dat betekent kracht. Bala is een heel oud Ayurvedisch kruid. Het wordt volop verwerkt in oliën, kruidenpoeders en kruidendranken.

wat is bala?
wat doet bala?

Wat doet Bala?

Bala is één van de meest gewaardeerde kruiden binnen de Ayurveda voor extra energie, of als ondersteuning tijdens het afvallen. Atleten in India gebruiken het in plaats van synthetische spierversterkers. Het wordt in het zuiden van India aangetroffen en groeit ook in Sri-Lanka.

Dit kruid bevat hypaphorine, vasicinone, choline, betaine, phytosterol en nog een aantal andere inhoud stoffen. Maar dit zijn de meest in het oog springende stoffen waar Kurunthoti zijn werkzaamheid aan ontleend.

De toepassingen, voordelen en werking van Bala:

✔  Is goed voor de energie*

✔  Is goed voor de spieren*

✔  Goed bij vermoeidheid*

 

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen over Bala:

Bala is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Bala en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Bala is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Veel mensen gebruiken Bala langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Bala productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Bala te koop?" Wij leveren enkel de beste Bala waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Bala is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Bala voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Bala te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

placeholder

Kan jij ons een handje helpen?

We zijn op dit moment hard bezig met het zoeken naar een nieuw product in deze categorie. Zodra we eentje hebben gevonden die door onze strenge selectie komt zullen we het meteen toevoegen.

Misschien ken jij een product dat je graag toegevoegd zou willen zien? Dan stellen we het uiteraard enorm op prijs als je ons dat laat weten. Dat kan je doen door ons een mailtje te sturen! Mocht het interessant en mogelijk voor ons zijn dan belonen we je graag voor de gouden tip.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline