Ashoka

Ashoka uit Ayurveda bij Superfoodsonline

Ashoka is het misschien wel het meest gebruike kruid door vrouwen tijdens de menstruatie en overgang in de ayurveda. Op deze pagina vind je alles over Ashoka, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Onderaan vind je alle Ashoka poeder en supplementen duidelijk vergeleken.

Wat is Ashoka?

Ashoka (Saraca indica) is een bekend kruid uit de Ayurveda en wordt gebruikt door vrouwen. De koperrode bloemen zijn voor Indiase vrouwen een symbool voor het vrouwelijke.

Voordelen, toepassingen en werking:

  • Goed bij ongemakken voorafgaand aan de menstruatie*
  • Natuurlijk middel bij overgangsverschijnselen, prikkelbaarheid en opvliegers*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze veiligheidspagina.

Wat is de werking van Ashoka en waar is dit kruid goed voor? De bast van de Ashoka-boom helpt doeltreffend bij prikkelbaarheid en wisselende stemmingen voorafgaand aan de menstruatie. Ashoka geeft evenwicht en harmonie, ook bij overgangsverschijnselen.

Waarschuwing & Veiligheid

Er is geen twijfel over of Ashoka een bijzonder gezond kruid is met een brede toepassing. Desalniettemin moet er rekening gehouden worden met eventuele bijwerkingen of allergische reacties. Als je last hebt van complexe problematiek, gevoelig reageert op kruiden of reguliere medicijnen gebruikt adviseren we je om je arts hierover in te lichten. Daarnaast vind je veel informatie over verantwoord gebruik van superfoods, kruiden en supplementen op de veiligheidspagina.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Ashoka? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Is Ashoka veilig?

Ashoka is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Ashoka en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Ashoka bijwerkingen en nadelen?

Ashoka is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Ashoka?

Veel mensen gebruiken Ashoka langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Ashoka productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Ashoka anders dan de Ashoka van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Ashoka te koop?" Wij leveren enkel de beste Ashoka waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Ashoka te voelen?

Ashoka is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Ashoka voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Ashoka te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline