Alles over Ashoka

Ashoka is het meest gebruike kruid door vrouwen tijdens de menstruatie in de ayurveda. Op deze pagina vind je alles over de Ashoka, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Ashoka is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Ashoka?

Ashoka (Saraca indica) is een bekend kruid uit de Ayurveda en wordt gebruikt door vrouwen. De koperrode bloemen zijn voor Indiase vrouwen een symbool voor het vrouwelijke.

wat is Ashoka?
wat doet Ashoka?

Wat doet Ashoka?

Wat is de werking van Ashoka en waar is dit kruid goed voor? De bast van de Ashoka-boom helpt doeltreffend bij prikkelbaarheid en wisselende stemmingen voorafgaand aan de menstruatie. Ashoka geeft evenwicht en harmonie.

De toepassingen, voordelen en werking van Ashoka:

✔  Is goed bij menstruatieklachten*

 

 

 

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Vrouwelijke ongemakken? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen over Ashoka:

Ashoka is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Ashoka en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Ashoka is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Bij een te hoge dosering kunnen er wat darmklachten ontstaan. Dit is zeer zeldzaam.

Veel mensen gebruiken Ashoka langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Ashoka productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Ashoka te koop?" Wij leveren enkel de beste Ashoka waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Ashoka is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Ashoka voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Ashoka te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline