Alles over Aragvadha

Aragvadha is een minder bekende stof uit de ayurveda die vaak ingezet wordt voor de spijsvertering en gezondheid van ons gebit. Op deze pagina vind je alles over de Aragvadha, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Aragvadha is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Aragvadha?

Aragvadha (Indische goudenregen) (Cassia fistula) of trommelstokkenboom is een tot 18 m hoge boom met een korte stam en een brede, losse kroon. In de bloeiperiode laat de boom vaak wat bladeren vallen, maar is nooit lang kaal.

De vruchten worden verhandeld onder de namen pijpkassia, trommelstokken of oudemannetjesdrop. Het zoetige vruchtvlees vormt een mild laxeermiddel.

wat is Aragvadha?
wat doet Aragvadha?

Wat doet Aragvadha?

Aragvadha zit boordevol tannines. Tannines zijn kruiden inhoudsstoffen en vallen onder de looistoffen. Vermoedelijk bevatten planten deze stoffen om zichzelf te beschermen voor gevaren van buitenaf. Looistoffen worden voornamelijk gevonden in de delen van planten die afgestoten worden zoals vruchten en zaden en de delen die aan de buitenkant zitten zoals schors en schil. De naam Tannine is afgeleid van tanninum uit de galnoot, dit is een van de meest prikkelende looistoffen.

De toepassingen, voordelen en werking van Aragvadha:

✔  Is goed voor de darmen*

✔  Is goed voor de spijsvertering*

✔  Goed voor de bloedvaten*

 

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Spijsvertering problemen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen over Aragvadha:

Aragvadha is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Aragvadha en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Aragvadha is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Bij een te hoge dosering kunnen er wat darmklachten ontstaan. Dit is zeer zeldzaam.

Veel mensen gebruiken Aragvadha langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Aragvadha productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Aragvadha te koop?" Wij leveren enkel de beste Aragvadha waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Aragvadha is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Aragvadha voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Aragvadha te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

placeholder

Kan jij ons een handje helpen?

We zijn op dit moment hard bezig met het zoeken naar een nieuw product in deze categorie. Zodra we eentje hebben gevonden die door onze strenge selectie komt zullen we het meteen toevoegen.

Misschien ken jij een product dat je graag toegevoegd zou willen zien? Dan stellen we het uiteraard enorm op prijs als je ons dat laat weten. Dat kan je doen door ons een mailtje te sturen! Mocht het interessant en mogelijk voor ons zijn dan belonen we je graag voor de gouden tip.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline