Alles over He Shou Wu (Fo-Ti)

He Shou Wu is één van de bekendste kruiden uit de Chinese traditionele kruidenkunde. Op deze pagina vind je alles over de He Shou Wu, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat He Shou Wu is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is He Shou Wu?

He Shou Wu (Polygonum multiflorum) is een populair kruid in de traditionele Chinese geneeskunde. Het is alom bekend als He shou wu in China en als Fo-ti in Noord-Amerika. He shou wu betekent in het Chinees ´De zwartharige man´.

He shou wu is een kruidachtige klimplant die vier meter hoog kan worden. Hij is inheems in Vietnam, China en Japan. Zijn bladeren zijn drie tot zeven centimeter lang. De wortel wordt gebruikt als superfood en supplement.

he shou wu
wat is he shou wu?
wat doet he shou wu?

Hoe werkt He Shou Wu?

Van ho shou wu wordt uitsluitend de wortel gebruikt. De belangrijkste stoffengroep hierin is anthraquinonen. Verder bevat het fenolische glucosiden, tetra-hydroxystilbeen, tanninen, fosfolipiden zoals lecithine, allantoïne en mineralen.

Het primaire actieve bestanddeel is THSG, of voluit tetrahydroxystilbene-2-O-β-D-glycoside. Deze stof lijkt op de bekendere stof resveratrol. De andere bekende actieve bestanddelen zijn onder andere quinonen en flavonoïden. Daarnaast bevat deze wortel een hoog gehalte aan zink, van zo’n 42 milligram per 100 gram.

De toepassingen, voordelen en werking van He Shou Wu:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Doseringen en gebruik van He Shou Wu

De meest gebruikelijke dosering is 2 gram, 1 tot 2 keer per dag. Voeg de He shou wu toe aan een drank naar keuze zoals melk, sap of smoothie.

Te hoge doseringen en gebruik langer dan 3 maanden achter elkaar van He Shou Wu kan een belastende werking hebben op je lever. Gebruik dit product daarom niet doorlopend, maar pauzeer elke 3 maanden 1 maand, en overschrijdt niet de aanbevolen dosering.

dosering en gebruik

Meest gestelde vragen over He Shou Wu:

He Shou Wu is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met He Shou Wu en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen mits de aanbevolen dosering niet overschreden wordt.

Te hoge doseringen en gebruik langer dan 3 maanden achter elkaar van He Shou Wu kan een belastende werking hebben op je lever. Gebruik dit product daarom niet doorlopend, maar pauzeer elke 3 maanden 1 maand, en overschrijdt niet de aanbevolen dosering.

Veel mensen gebruiken He Shou Wu langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende He Shou Wu productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste He Shou Wu te koop?" Wij leveren enkel de beste He Shou Wu waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

He Shou Wu is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van He Shou Wu voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag He Shou Wu te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline