Alles over Goudpapaver

Goudpapaver wordt ook wel Slaapmutsje genoemd en is populaire kruid voor de nachtrust. Op deze pagina vind je alles over de Goudpapaver, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Goudpapaver is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Goudpapaver?

Gouden klaproos is een inheemse Californische wilde bloem die gedijt in de velden, heuvels en valleien. Het is gemakkelijk te identificeren met zijn goudgele bloembladen en hoge groene stengel. Gouden klaproos wordt ook wel "Californische klaproos" of "westerse klaproos" genoemd.

De Gouden Papaver is al eeuwenlang een symbool van rijkdom en voorspoed. De plant wordt ook wel ‘slaapmutsje’ genoemd. De plant heeft deze bijnaam te danken aan zijn rustgevende eigenschappen.

wat is Goudpapaver?
wat doet Goudpapaver?

Hoe werkt Goudpapaver?

De bovengrondse delen van de goudpapaver bevatten actieve stoffen. Deze helpen je lichaam om goed te slapen en bij stress. Deze plant bevat meerdere, geïdentificeerde bioactieve stoffen zoals chinolide-alkaloïden, rutine, fytosterolen, carotenoïden en cyanogeenglycosiden.

Goudpapaver ondersteunt een natuurlijke, gezonde slaap en kan tevens bij stress worden gebruikt.

De toepassingen, voordelen en werking van Goudpapaver:

✔  Draagt bij aan een goede nachtrust*

✔  Geeft rust en ontspanning*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan goudpapaver worden geadviseerd in een dosering variërend van 1000-2000 mg per dag, of 300-500 mg in extract vorm. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Omdat het in sommige gevallen slaperigheid kan veroorzaken is het niet verstandig om auto te rijden

acerola recept

Meest gestelde vragen over Goudpapaver:

Goudpapaver wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Goudpapaver en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Goudpapaver langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Goudpapaver productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Goudpapaver te koop?" Wij leveren enkel de beste Goudpapaver waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Goudpapaver zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Goudpapaver voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Goudpapaver te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline