Alles over Citroenmirte

Citroenmirte is een natuurlijke en holistische plant die veel voordelen biedt en weinig tot geen bijwerkingen. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Citroenmirte, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Citroenmirte is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Citroenmirte?

Citroenmirte is een boom uit de familie Myrtaceae. Het is inheems in de regenwouden en moessonbossen in Noord-Queensland, Australië. De aromatische bladeren van deze plant worden gebruikt om mee te koken en van de witte bloemen wordt vaak thee gemaakt.

Citroenmirte is een veelzijdig, citrusachtig kruid met een verfrissende smaak. Het wordt al eeuwenlang gebruikt in de keuken en in de traditionele geneeskunde.

wat is Citroenmirte?
wat doet Citroenmirte?

Hoe werkt Citroenmirte?

Citroenmirte is een natuurlijke en holistische plant die veel voordelen biedt en weinig tot geen bijwerkingen. De bladeren kunnen plaatselijk worden gebruikt om snijwonden, wonden en brandwonden te helpen genezen.

Citroenmirte bevat veel gezonde en actieve alkaloïden. Deze omvatten citronellal, cineol, limoneen, alfa-pineen en beta-pineen. Een van de belangrijkste is citronellal, waarvan is vastgesteld dat het kalmerende effecten heeft. Het bevat ook myristicine, dat in de kruidengeneeskunde wordt gebruikt om de kalmerende effecten te verbeteren.

Daarnaast bevat Citroenmirte bevat een krachtige antibacteriële verbinding genaamd ursolinezuur.

De toepassingen, voordelen en werking van Citroenmirte:

✔  Ondersteunt de nachtrust en geestelijke balans*

✔  Heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan citroenmirte worden geadviseerd in een dosering variërend van 2000-3000 citroenmirte mg per dag. Als onderhoud kan het gebruik van 2000 mg per dag volstaan. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Over het algemeen hebben citroenmirte supplementen geen bijwerkingen. Een hoge dosis citroenmirte kan wel slaperigheid veroorzaken, let hier dus op voordat je bijvoorbeeld gaat autorijden.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Citroenmirte:

Citroenmirte wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Citroenmirte en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Citroenmirte langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Citroenmirte productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Citroenmirte te koop?" Wij leveren enkel de beste Citroenmirte waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Citroenmirte zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Citroenmirte voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Citroenmirte te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline