Alles over Cistanche tubulosa

Cistanche tubulosa is een spannend kruid die heel snel populair aan het worden is. Op deze pagina vind je alles over cistanche, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat cistanche is en waarom mensen het als supplement nemen, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Cistanche tubulosa?

Cistanche tubulosa is een soort kruid dat veel wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het staat ook bekend onder verschillende andere namen, waaronder Rou Cong Rong, Desert Ginseng en de Stalk of the Sagewort Root.

Cistanche tubulosa is inheems in de woestijnen van China en Mongolië en wordt vaak geoogst uit de wortels van de plant. Het wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde om verschillende gezondheidsproblemen te behandelen

wat is cistanche?
cistanche

Wat doet Cistanche tubulosa?

Cistanche tubulosa wordt verondersteld verschillende actieve verbindingen te bevatten, waaronder fenylethanoïde glycosiden, iridoïden en echinacosiden. Echinacosiden zijn verbindingen die voornamelijk worden gevonden in de wortels van Echinacea-planten, maar ook in Cistanche tubulosa.

Dosering & Gebruik

Algemene dosering > 1-2 x 250 mg extract per dag Cistanche tubulosa

Bij specifieke ondersteuning > 3 x per dag 250 mg extract Cistanche tubulosa

De gebruikelijke dosis Cistanche tubulosa is 500 milligram per dag, verdeeld over twee porties.

Wanneer kan je het beste Cistanche tubulosa innemen? Neem het in de ochtend, vlak vooraf aan het ontbijt.

wat is gelatine?

Meest gestelde vragen over Cistanche tubulosa:

Cistanche tubulosa is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Cistanche tubulosa en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Cistanche tubulosa is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Veel mensen gebruiken Cistanche tubulosa langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Cistanche tubulosa productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Cistanche tubulosa te koop?" Wij leveren enkel de beste Cistanche tubulosa waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline