Zach Bush

Expert op het gebied van voeding, darmgezondheid en milieu.


Zach Bush is een Amerikaanse arts en onderzoeker die gespecialiseerd is in functionele geneeskunde, en een internationaal bekende spreker. Hij heeft drie doctoraten in geneeskunde, endocrinologie en oncologie. Dr. Bush is de oprichter van het Seraphic Group, een bedrijf dat zich richt op gezondheid en welzijn, en is ook de oprichter van de M Clinic in Virginia, een kliniek voor functionele geneeskunde.

Dr. Bush is bekend vanwege zijn onderzoek naar de relatie tussen de gezondheid van de bodem, het milieu en de menselijke gezondheid. Hij is een voorstander van duurzaamheid en biodiversiteit en gelooft dat het herstellen van de gezondheid van de bodem een belangrijke rol speelt bij het bevorderen van de gezondheid van de mens. Dr. Bush is ook een voorstander van een holistische benadering van de gezondheid, die zich richt op het versterken van het immuunsysteem door middel van voeding, supplementen en andere natuurlijke methoden.

Zach Bush gebruikt zelf de volgende supplementen:

*De bovenstaande categorieën zijn samengesteld op basis van de meest recente uitingen op de website, social media en/of boeken.

Social Media

Zach Bush op Youtube

Zach Bush op Instagram

Zach Bush op Facebook

Boeken

Heeft (nog) geen boeken geschreven.

Website

Dr Zach Bush (https://zachbushmd.com/)

bush
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline