43,95
60 vegacaps
12-2019
 •  41,75
  2 stuks
  5% korting
 •  39,56
  3 stuks
  10% korting
 •  37,36
  4 stuks
  15% korting
 •  35,16
  5 stuks
  20% korting
 •  32,96
  10 stuks
  25% korting

Binnen 2 tot 3 werkdagen in huis

Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Microbiol Intiem is speciaal ontwikkeld om de balans in de vaginale flora te ondersteunen. Daarnaast verhoogt het de weerstand in de blaas. Het product is bedoeld voor oraal gebruik. Deze stammen bereiken via de darm de vagina en hechten zich daar aan het vaginale slijmvlies.

De naam Microbiol is afgeleid van ‘microbioom’. Dit is het geheel van alle micro-organismen die op en in ons lichaam leven, zoals bijvoorbeeld de vaginale flora. De belangrijkste micro-organismen in de vagina zijn de lactobacillen. Deze creëren een zuur milieu en zijn daarmee van groot belang voor de weerstand in de vagina. Tevens is een gezonde vaginale flora van belang voor een goed milieu in de blaas.

Een probioticum kan helpen de vaginale flora te versterken. Niet elk probioticum is hetzelfde. Om een goed probioticum te kiezen is het met name van belang om te weten welke bacteriestammen erin gebruikt zijn. Lang niet elke stam heeft namelijk gezondheidseffecten. En de een kan beduidend effectiever zijn dan de ander.

Microbiol Intiem bevat 2,5 miljard cfu Lactobacillus rhamnosus, GR-1® en 2,5 miljard cfu Lactobacillus reuteri, RC-14®. Dit zijn twee stammen die veel gebruikt worden in wetenschappelijke onderzoeken en waarvan de effectiviteit en kwaliteit is aangetoond.

Houdbaarheid en kwaliteit

Door de producent Chr. Hansen in Denemarken is uiterste zorg besteed aan de stabiliteit van de producten zodat deze niet in de koelkast bewaard hoeven te worden of gekoeld getransporteerd dienen te worden. Om de stabiliteit nog verder te ondersteunen zorgt Vitals voor de best mogelijke verpakking om een probioticum in te bewaren, namelijk speciaal donker violet glas. Vergeleken met plastic potten of zelfs bruin glas, vormt dit de meest effectieve barrière om licht, lucht en vocht buiten te houden wat van groot belang is voor gevoelige producten zoals probiotica. Daarnaast zit in de verpakking een vochtabsorberend zakje en wordt de verpakking hermetisch afgesloten met een luchtdicht aluminium seal. Allemaal om de kwaliteit en houdbaarheid van het product te bevorderen.

• lage dosering voor dagelijks gebruik

• bacteriestammen van probioticaspecialist Chr. Hansen

• in speciaal donker violet glas voor optimale bescherming tegen invloeden van lucht, licht en vocht

• kan bij kamertemperatuur bewaard worden

Extra informatie

Voedingssupplement

Bioticapreparaat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Na open drie maanden houdbaar in koelkast (max 7 graden).

Waarschuwingen

Gebruiksaanwijzing

1 capsule per dag met water innemen, bij een maaltijd of zoals geadviseerd.

Tijdens gebruik van een antibioticum is het aan te raden minimaal 2 uur te laten tussen de inname van Microbiol Intiem en het antibioticum.

Ingrediënten

Vulstoffen: maltodextrine, microkristallijne cellulose (cellulosegel), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, kleurstof: titaniumdioxide.

Voedingswaarde

Samenstelling per capsule:
(dagdosering)
 
L. rhamnosus, GR-1 2,5 miljard cfu*
L. reuteri, RC-14 2,5 miljard cfu*

*colony forming units (aantal levensvatbare bacteriën) 

Dit product bevat originele bacterieculturen van Chr. Hansen.

Allergenen Informatie

Bevat geen: Gluten, soja, conserveringsmiddelen, synthetische geur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.

Biologisch

Nee

Vegetarisch

geschikt voor vegetariërs

Vegan

Ja

Inhoud

60 vegacaps

Distributeur

Vitals - Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX, Zaandam