Bestellen bij Superfoodsonline

Een bestelling bij ons plaatsen, da's zo geregeld. Je kunt kiezen om online te bestellen en online te betalen via onze geintegreerde betaalmogelijkheden, of via een bankoverschrijving na het afronden van de bestelling.

Hoe bestel ik iets bij Superfoodsonline?

Bestellen doe je in 4 simpele stappen:

1. Plaats je product(en)

Zoek eerst naar het product dat je wilt kopen. Leg het dan via de grote rode knop in je digitale winkelmandje. Je kan nu verder winkelen of verder gaan met bestellen.

2. Inloggen

Heb je een account? Als je inlogt op je Superfoodsonline-account gaat het bestellen veel sneller. Nog geen account? Ook zonder account kun je bestellen, dan hebben we nog wel even je gegevens nodig. Dat is zo gedaan, een kwestie van invullen. We raden je aan een account te maken, want dat heeft voordelen. Gelukkig gaat dat heel makkelijk.

3. Kies je bezorging

Kies hoe je jouw product wilt ontvangen. We bieden verschillende bezorgmogelijkheden.

4. Controleren en betalen

Kies één van onze betaalwijzen.

Klopt alles wat er staat?
Betalen
Klaar!

Bedankt voor je bestelling, we zijn er enorm blij mee.

Je ontvangt meteen een bevestiging van je bestelling waarop je alles nog een keer rustig kan nalezen. Als je betaling binnen is en het pakket met superfoods wordt verzonden, dan krijg je dezelfde dag een bevestigings e-mail. Bij grotere bestellingen krijg je een track & trace code om je bestelling te volgen. Meestal zal de link nog niet direct actief zijn, maar werkt de link pas vanaf later in de avond.

bel ons
facebook ons
mail ons
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline