Zuurbase strips voor pH-waardetest

Normale prijs:  10,95

verkoopActiePrijs  4,95

100 stuks
02-2020

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Zuurbase strips om de pH-waarde van uw lichaam te controleren.

Biochemische processen in het lichaam vinden plaats bij een bepaalde waarde van de Zuur base balans, de pH waarde. Een niet optimale Zuur base balans kan leiden tot allerlei ziekten. Onder meer voeding en stress kunnen deze balans gemakkelijk verstoren. Een optimale Zuur/Base-balans heeft een pH-waarde tussen 6,8 en 7,4.

100 teststrips met registratiekaart, pH 5,65 - 8,0 met kleurenspectrum voor het meten van de pH waarde van urine.

Extra informatie

Voedingssupplement

Non-Food

Gebruiksaanwijzing

Vang verse urine op in een beker. Scheur met droge vingers een teststrip uit het boekje en doop de teststrip gedurende 1 seconde in de urine. Haal de strip eruit en schud overtollige urine eraf. Het natte deel van de strip verkleurt naar pH waarde. Vergelijk binnen 2 minuten de kleur met het kleurenspectrum en leesde kleur die het dichtste bij de kleur van de gebruikte strip komt af (Meetnauwkeurigheid: +/- 0,1 pH.). Gebruikte teststrips mogen bij het huisvuil. Neem voor waardering van de metingen contact op met een deskundige.

Opmerking: eventuele verkleuringen van niet gebruikte teststrips zijn niet van invloed op de werking ervan. Gebruik een teststrip niet meer dan één keer.

Ingrediënten

100 teststrips met registratiekaart, pH 5,65 - 8,0 met kleurenspectrum voor het meten van de pH waarde van urine.

Biologisch

Nee

Inhoud

100 stuks

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen