Normale prijs:  11,50

verkoopActiePrijs  5,95

1 kg
09-2019

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Zechsal zuiveringszout heeft de hoogste kwaliteit natriumbicarbonaat, voor extra detox in uw bad of voetenbad. Gegarandeerd vrij van aluminium.

Luxe pot met schroefdeksel.

Verpakking goed sluiten na gebruik.

Het product trekt water aan.

Zoek verder naar:

Merken > Zechsal

Extra informatie

Voedingssupplement

Mineraalpreparaat

Gebruiksaanwijzing

Via de huid

Gebruik 200 gram op een ligbad (80 a 100 liter water) en 40 á 50 gram op een voetenbad (ca. 4 liter water). Minimaal 20 minuten in bad.

Bij gebruik samen met Zechsal magnesiumkristallen de helft, dus respectievelijk 100 gram en 20 gram doseren.

Tip: meng eerst de magnesiumkristallen met warm water, voeg daarna pas het zuiveringszout toe. Gelijktijdig toevoegen geeft een reactie waarbij luchtbellen ontstaan en er een verminderde werking kan optreden.

Oraal

Meng 1,5 gram (halve theelepel) met een glas water of water met citroensap. Doe dit twee maal daags op een nuchtere maag of vlak voor de maaltijd. Bouw het langzaam op.

Het gebruik van zuiveringszout is over het algemeen veilig. Vaak is de pH-waarde een goede indicatie of u extra zuiveringszout nodig hebt. Hoge doseringen kunnen hoofdpijn of misselijkheid veroorzaken. Langdurig gebruik kan schadelijk zijn voor nier en blaasweefsel. Gebruik het niet als u een natriumarm dieet volgt of (gelijktijdig) met medicatie als antibiotica en zuurremmers. Raadpleeg bij twijfel een arts.

Ingrediënten

Natrii hydrogenocarbonas

Biologisch

Nee

Inhoud

1 kg

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen