43,95
1 tong cleaner
02-2022

Direct leverbaar!

Een echt zilveren tongschraper

Slechte adem wordt veroorzaakt door bacteriën op de tong. Deze bacteriën zorgen ook voor andere mondklachten, zoals paradontose. Vooral tijdens de slaap vormen bacteriën en andere mondgeur-veroorzakende substanties een laagje op de tong. De tong schoonmaken is belangrijk voor een frisse adem en gezonde tanden en tandvlees. Net zoals flossen en tandenpoetsen.

Deze zilveren tongschraper is een waardevolle aanvulling op de dagelijkse mondverzorging. De voornaamste oorzaak van slechte adem wordt verwijderd. Ook worden het smaakvermogen en de mondhygiëne verbeterd. Het resultaat: een schone, frisse en gezonde mond.

Deze zilveren tongschraper is hygiënisch en heeft de juiste vorm om de tong effectief te reinigen; ook het belangrijke maar moeilijk bereikbare achterste deel van de tong.

Het schoonmaken van de tong duurt maar een paar seconden. Het verbetert de gezondheid van de mond aanzienlijk. Je zult verbaasd zijn hoe snel en gemakkelijk de tongschraper te gebruiken is. Na een paar dagen kun je niet meer zonder.

Noot: De uitvoering van de tongschraper kan iets afwijken van de foto!

Extra informatie

Voedingssupplement

Non-Food

Bewaring

Dit product heeft geen bewaaradvies

Gebruiksaanwijzing

Na tandenpoetsen en flossen, de tongue cleaner afspoelen met water. Daarna je tong uitsteken en de de tong cleaner op het achterste van je tong leggen en voorzichtig naar voren trekken. Eventueel herhalen en daarna goed afspoelen.

Ingrediënten

Een echt zilveren tongschraper

Biologisch

Nee

Inhoud

1 tong cleaner

Contactgegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen