Alles over Knotswier

Knotswier is een hele goede bron van natuurlijk zout en werkt goed voor de darmen. Op deze pagina vindt je alles over Knotswier, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Knotswier is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Knotswier: Natuurlijk Zout

Knotswier is een bruinwier met aan de stengels kleine blaasjes met slijmerige inhoud en heeft een olijf-groene kleur.

In gedroogde vorm is knotswier een uitstekende smaakmaker aan brood; het (keuken) zout kan hierdoor grotendeels vervangen worden. Het eten van knotswier zorgt voor een langdurig voldaan gevoel van de darmen.

knotswier
knotswier

Waarom Knotswier gebruiken?

Knotswier kan, net als chlorella, zich binden aan afvalstoffen en heeft een zuiverend en reinigend effect. Knotswier bevat een uitstekende dosering van goed opneembare jodium.

Knotswier is bovendien rijk aan alginezuur (een polysacharide, opgebouwd uit mannuronzuur en guluronzuur), fucoïdaan (een natuurlijk gesulfateerde polysacharide) en polyfenolen.

De toepassingen, voordelen en werking van Jodium in Knotswier:

✔  Is goed voor de huid*

✔  Draagt bij aan een normale werking van de schildklier*

✔  Goede bron van natuurlijk zout*

✔  Goed voor de darmen*

✔  Draagt bij aan het goed functioneren van het zenuwstelsel*

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

De beste Knotswier supplementen

Waar kun je zeewier kopen? Zeewier producten zijn in beperkte mate verkrijgbaar in Nederland. Zeewier kun je kopen bij natuurwinkels, grotere supermarkten en toko's. Het assortiment varieert, meestal kun je gedroogde varianten kopen.

Onze zeewieren zijn bijna allemaal biologisch gecertificeerd en komen bijna allemaal uit Europa. Ze zijn geanalyseerd, gekeurd en hebben een kwaliteitsgarantie.

De beste Knotswier supplementen voldoen aan de volgende eisen:

  • Gekeurd en geanalyseerd
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Verschillende werkzame stoffen
  • Zijn biologisch
Knotswier supplement

Meest gestelde vragen over Knotswier:

Knotswier wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Knotswier en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Sommige zeewieren, zoals Knotswier, kunnen grote hoeveelheden jodium bevatten, mensen met problemen aan de schildklier moeten voorzichtig zijn.

Veel mensen gebruiken Knotswier langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve categorien die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Knotswier productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren om dit te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Knotswier te koop?" Wij leveren enkel de beste zeewieren waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Knotswier is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van zeewier voelen de effecten na een maand. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag zeewier te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline