Vitamine D3 druppels 600x200IE

 11,95
20 ml
12-2019

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

Vitamine D3 druppels van Vitals bevat meer dan 600 druppels van 5 mcg, genoeg voor minimaal 300 doseringen van 10 mcg voor baby's en kinderen of 120 doseringen van 25 mcg voor volwassenen. Met het handige pipetje kun je makkelijk en nauwkeurig doseren.

Vitamine D3 in druppelvorm is ideaal omdat het de mogelijkheid biedt om verschillende doseringen te kunnen adviseren. Hierdoor is dit product geschikt voor het hele gezin, zelfs voor heel jonge kinderen en mensen die moeite hebben met het slikken van capsules. Daarnaast kan de dosering vitamine D3, indien gewenst, zo gemakkelijk aangepast worden aan het seizoen.

Vitamine D, de zonnevitamine, wordt in de huid gevormd onder invloed van ultraviolet licht. De vetoplosbare vitamine wordt in de nieren omgezet in de actieve vorm, calcitriol. Vitamine D is onder andere van belang voor de calciumopname en daarmee voor de botten en de tanden maar ook voor het behoud van normale calciumgehalten in het bloed. Daarnaast draagt het bij aan de normale werking van het immuunsysteem en een normale celdeling.

Gebruik

Voor baby's en kinderen 2 druppels per dag.

Voor volwassenen 5 druppels per dag.

Puur of gemengd met water, sap of yoghurt bij een (vetbevattende) maaltijd innemen of zoals geadviseerd. Kan ook door de fles, pap of in warme dranken gemengd worden.

Extra informatie

Ingrediënten

Vulstof: zonnebloemolie, antioxidant: d-alfatocoferol (natuurlijke vitamine E), vitamine D3.

Voedingswaarde

Samenstelling per 2 druppels:
(dagdosering voor kinderen)
  % ADH
Vitamine D3 (cholecalciferol, 400 ie) 10 mcg 200%
Samenstelling per 5 druppels:
(dagdosering voor volwassenen)
  % ADH
Vitamine D3 (cholecalciferol, 1000 ie)

Allergenen Informatie

Bevat geen: Soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten) en vrij van GMO.

Vegetarisch

geschikt voor vegetariërs

Inhoud

20 ml

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Vitals - Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX, Zaandam