Vitamine B3 - Niacine 100mg

Kenmerken:

  • Niacine
  • 100 Vegacaps
 14,95
100 vegacaps
01-2020

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

Vitamine B3 levert een grote bijdrage aan het verminderen van vermoeidheid en ondersteunt de energieproductie. Het is goed voor slijmvliezen, huid en zenuwstelsel. Ten slotte levert B3 een bijdrage aan normaal psychologisch functioneren (zoals concentratie, leervermogen en beredeneer vermogen).   B-vitaminen zijn wateroplosbaar en worden niet in het lichaam opgeslagen.

Extra informatie

Waarschuwingen

Let op: Na het innemen van een capsule niacine 100 mg kan er een bijwerking optreden die bekend staat als de ‘niacine flush’. Daarbij wordt de huid erg rood en kan zelfs licht gaan opzwellen. Tevens kan dit gepaard gaan met een heftige jeuk. Deze verschijnselen houden doorgaans 30 minuten tot een uur aan. Deze reactie kan heftig zijn, maar is ongevaarlijk en van voorbijgaande aard. Er is hierbij geen sprake van een allergische reactie.

Dit product is een voedingssupplement (Vitaminepreparaat). Houd u aan de aanbevolen dosering.   Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.   Buiten bereik van jonge kinderen houden.   Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.   Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Gebruiksaanwijzing

1 tot 3 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.Raadpleeg een deskundige alvorens dit product te gebruiken, zeker als u medicijnen gebruikt of lichamelijke klachten of een lage bloeddruk heeft. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Ingrediënten

Antiklontermiddel: rijstconcentraat, niacine (nicotinezuur), vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), vulstof: rijstextract.

Voedingswaarde

Samenstelling per capsule:(dagdosering:)   % ADH

Vitamine B3 (niacine) 100 mg 625%

Allergenen Informatie

Bevat geen: Soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.

Vegetarisch

Geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO

Inhoud

100 vegacaps

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Vitals - Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX, Zaandam