Rode Gist Rijst extra sterk

* Verplichte velden

Kenmerken:

  • Biologisch
  • Extra Sterk
  • Voor het Cholesterol

Meer Informatie?

Rode gist rijst (ook wel red yeast rice) is een belangrijk onderdeel van de Aziatische keuken. Het wordt er al eeuwenlang in grote hoeveelheden geconsumeerd. Rode gist rijst ontstaat door fermentatie van rijst met de gist Monascus purpureus waardoor de rijst een donkerrode kleur krijgt. Tijdens het fermentatieproces ontstaan de kenmerkende inhoudsstoffen. De belangrijkste daarvan is monacoline K.

Als basis wordt biologisch geteelde rijst gebruikt, die vrij is van pesticiden en andere verontreinigingen en vrij van gentechniek. Dit voedingssupplement wordt eveneens gecontroleerd op de afwezigheid van citrinine. Dit is een onwenselijk bijproduct dat kan ontstaan tijdens het fermentatieproces.

Aanbevolen gebruik

Als voedingssupplement voor volwassenen, 1 capsule per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Ingrediënten

Samenstelling per capsule:

670 mg biologische rode gist rijst (Monascus purpureus)

Waarvan:

10 mg monacoline K

Overige ingrediënten:

Rijstconcentraat, hydroxypropylmethylcellulose.

Extra informatie

Waarschuwingen

Let op: Rode gist rijst kan mogelijk de lichaamseigen aanmaak van Q10 beïnvloeden. Het is daarom aan te raden dit product te combineren met een Q10 of Ubiquinol supplement (circa 100-200 mg per dag).

Allergenen Informatie

Bevat geen: Gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Vegetarisch

Ja

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Vitals - Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX, Zaandam