Houdbaarheidsdatum:
Inhoud: 60 vegetarische capsules
 •  25,95
  1 stuk
   
 •  24,65
  2 stuks
  5% korting
 •  23,36
  3 stuks
  10% korting
 •  22,06
  4 stuks
  15% korting
 •  20,76
  5 stuks
  20% korting
 •  19,46
  10 stuks
  25% korting

Binnen 2 tot 3 werkdagen in huis

Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

De cranberry (ook wel ‘veenbes’ genoemd of Vaccinium macrocarpon) is een struik die van origine met name voorkomt in Canada en de Verenigde Staten. De bessen van deze struik worden reeds lange tijd toegepast in vele culinaire bereidingen. Daarnaast werden cranberries in vroegere tijden vaak meegenomen op lange zeereizen, vanwege hun lange houdbaarheid en nutritionele waarde.

Gestandaardiseerd en biologische kwaliteit; Cranberry Biologisch van Vitals is afkomstig van de hele vrucht, inclusief de schil. De grondstof van dit product is geselecteerd op basis van het hoge gehalte PAC’s (proanthocyanidinen), namelijk minimaal 4,5% (gestandaardiseerd). De cranberries die gebruikt worden in dit product zijn van streng gecontroleerde biologische teelt. Dit betekent dat de bessen gekweekt worden zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest, en dat er uitsluitend natuurlijke en milde productiemethoden zijn toegepast die de oorspronkelijke eigenschappen van de gebruikte plant respecteren.

Alternatief voor cranberrysap;

Het is mogelijk een hoog gehalte PAC’s binnen te krijgen door het drinken van een ruime hoeveelheid puur cranberrysap. Echter is het sap erg bitter en kan niet iedereen dit goed verdragen. De meeste cranberrysappen op de markt zijn bovendien verdund met water en bevatten veel toegevoegde suikers om de smaak te verbeteren, en zijn om deze redenen ook niet geschikt voor deze toepassing. Een cranberrysupplement dat gestandaardiseerd is op de hoeveelheid PAC’s is een prima alternatief voor het drinken van cranberrysap. Vitals Cranberry Biologisch kan opzichzelfstaand genomen worden, maar combineert ook uitstekend met het probioticum Microbiol Intiem.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Waarschuwingen

Let op: Let op: Vermijd uit voorzorg gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding in verband met het ontbreken van voldoende gegevens hierover.

Dit product is een voedingssupplement (Kruidenpreparaat). Houd u aan de aanbevolen dosering.   Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.   Buiten bereik van jonge kinderen houden.   Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.   Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Gebruiksaanwijzing

2-3 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Ingrediënten

Ingrediënten: Cranberry (Vaccinium macrocarpon)*, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).

*van biologische oorsprong

Voedingswaarde

Samenstelling per 2 capsules (dagdosering):  

Cranberry (biologisch) 1080 mg Waarvan proanthocyanidinen (PAC's) 48 mg    

Samenstelling per 3 capsules (dagdosering):  

Cranberry (biologisch) 1620 mg Waarvan proanthocyanidinen (PAC's) 72 mg

Allergenen Informatie

Bevat geen: Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.

Biologisch

Nee

Vegetarisch

vegetarisch & veganistisch

Inhoud

60 vegacaps

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen