Ultra Joint Forte

Ultra Joint Forte van Douglas Laboratories is een uitstekende combinatie van Glucosamine, Chondroitine en MSM. Daarnaast is Ultra Joint Forte aangevuld met een kleine dosering Astaxanthine.

Glucosamine
Glucosamine is een aminosuiker dat in het lichaam zelf kan worden aangemaakt uit zwavel en glucose. Glucosamine is een hoofdbestanddeel van macromoleculen als glycoproteïnen, glycolipiden en glycosaminoglycanen.

MSM
MSM (methylsulfonylmethaan) is organisch gebonden zwavel: de vorm waarin zwavel van nature voorkomt in alle levende organismen en biologisch actief is. Zwavel wordt vooral in eiwitrijke weefsels aangetroffen. Het is onder andere een bestanddeel van bindweefsel, rode bloedcellen, spieren, huid, haar en nagels en van de zwavelhoudende aminozuren methionine en cysteïne.

Zwavelbruggen zijn belangrijk voor de ruimtelijke structuur van enzymen. Zwavel is betrokken bij de vorming van galzuren en maakt onderdeel uit van de B-vitaminen thiamine en biotine.

Kenmerken:

Glucosamine + Chondroitine + MSM
Met astaxanthine
90 tabletten
 61,69
90 tabletten
12-2020

Direct leverbaar.

Douglas Laboratories Korting
Golden Naturals Korting
Dr Wakde

20% korting op elk 2ᵉ artikel:

Alle combinaties mogelijk

Extra informatie

Voedingssupplement

Combinatiepreparaat

Bewaring

Koel (maar niet in de koelkast), droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

Gebruiksaanwijzing

1 tablet, 3 keer per dag. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden.

Ingrediënten

Vulstoffen (microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, carboxymethylcellulose, hydroxypropylcellulose), glucosamine HCl (uit schaaldieren), chondroitine sulfaat natriumzout, methylsulfonylmethaan, glansmiddelen (titaandioxide, polyvinylalcohol, talk, polyethyleenglycol), antiklontermiddelen ( stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), astaxanthine complex.

Voedingswaarde

Samenstelling per tablet   %ADH
Glucosamine HCL 475 mg  
Glucosamine (van krab en garnalen) 396 mg  
Chondroïtinesulfaat 360 mg  
Methylsulfonylmethane (MSM) 166,7 mg  
Astaxanthine 0,3 mg

Allergenen Informatie

Dit product bevat geen gist, tarwe gluten, soja-eiwit, melk / zuivelproducten, maïs, natrium, suiker, zetmeel, kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of smaakstoffen.

Biologisch

Nee

Inhoud

90 tabletten

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen