Curcuma turmeric Extract

Kenmerken:

  • Extract
  • Biologisch
  • 30 ml
 14,95
30 ml
12-2021

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

Tumeric Curcuma longa wordt in de oosterse keuken vooral gebruikt om smaak en kleur aan gerechten te geven, ook wordt het veel gebruikt in de Ayurvedische traditie.

Tumeric kan veel gunstige effecten op je hebben. In onderzoek en via internet is veel te vinden over de gezonde eigenschappen van tumeric.

Biologische certificering

Tumeric extract kopen bij Superfoods online is verzekerd zijn van gecertificeerd 100% puur biologische ayurvedische kruiden.

Verpakking

Het extract is verpakt in een, luchtdichte, hersluitbare glazen flesje

Extra informatie

Waarschuwingen

Bewaren bij kamertemperatuur, afgesloten en uit het zonlicht. Buiten bereik van kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit product is geen vervanging van gevarieerde voeding. Raadpleeg altijd een (natuurgeneeskundig) arts bij gebruik van kruiden. Een lipuid extract van tumeric wordt afgeraden tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Gebruiksaanwijzing

Een tot drie maal daags 30 druppels (1 ml) in water of sap innemen (of doseren zoals aanbevolen door een (natuurgeneeskundig) Raadpleeg altijd een medisch gekwalificeerde arts met kennis van natuurlijke supplementen. Goed schudden voor gebruik

Ingrediënten

Biologische Tumeric (Curcuma longa) Andere natuurlijke GMO/ gluten vrije ingredienten: zuivere alcohol (45-55%), gedeioniseerd water

Inhoud

30 ml

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen