True Superfood Biologisch

* Verplichte velden

Meer Informatie?

Vitals true Superfood biedt een brede aanvulling van nutriënten uit biologische, plantaardige supervoeding. Het bevat groente, fruit, paddenstoelen, kiemen en greens. Een mooie aanvulling op het dagelijks dieet dus, de meeste groenten worden vaak gekookt, hierbij gaan fytonutriënten verloren. True Superfood is de ideale aanvulling op dit verlies en de basis voor een supergezonde smoothie.

Wat zit er in?

True Superfood bevat spirulina, sap van tarwegras, sap van gerstegras, chlorella, brandnetel, appel, acerola-extract, blauwe bosbes, blauwe bes, cranberry, wortel, biet, tomaat, peterselie, spinazie, boerenkool, groene kool, boerenkoolkiemen, broccolikiemen, reishi mycelia, shiitake mycelia, cordyceps mycelia, maitake mycelia, bloemkoolkiemen, amylase, cellulase, lipase, protease, bromelaïne, lactase en papaïne. En verder niets. Een supergezonde blend.

Wat is er zo bijzonder?

Allereerst zijn de ingrediënten van biologische oorsprong, wat een zeldzaamheid is voor dit soort superfood blends. Daarnaast wordt er waar mogelijk gebruik gemaakt van wilde soorten en oerrassen, die nog rijker zijn aan voedingsstoffen dan de exemplaren die je doorgaans in de winkel aantreft. Kenmerkend is ook dat goedkoop 'vulmateriaal' geen onderdeel uitmaakt van onze formule. Andere producten bestaan vaak grotendeels uit tarwegras, gerstegras of lecithine. In True Superfood zit alleen het poeder van het sap van deze grassen. Op deze manier bevat het alleen de gemakkelijk verteerbare nutriënten en geen onverteerbare vezels. (Vezels zijn uiteraard ook een belangrijk onderdeel van een gezonde voeding, maar in een superfoodformule als deze, waarbij het gaat om de fytonutriënten, zouden onverteerbare vezels alleen maar onnodig ruimte innemen.)

Aanbevolen gebruik

1-2 maatscheppen (6-12 gram) per dag mengen met vruchtensap of yoghurt. Voeg vers fruit toe voor een supergezonde en smakelijke smoothie. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Extra informatie

Ingrediënten

Greens 42%

Spirulina

Sap van tarwegras

Sap van gerstegras

Chlorella

Brandnetel

Fruit 36%

Appel

Acerola- extract

Blauwe bosbes

Blauwe bes

Cranberry

Groente 17%

Wortel

Biet

Tomaat

Peterselie

Spinazie

Bboerenkool

Groene kool

Paddenstoelen en kiemen 5%

Boerenkoolkiemen

Broccolikiemen

Reishi mycelia

Shiitake mycelia

Cordyceps mycelia

Maitake mycelia

Bloemkoolkiemen

Enzymen 0,15%

Amylase

Cellulase

Lipase

Protease

Bromelaïne

Lactase

Papaïne

Hulpstoffen:Sulfiet.

Voedingswaarde

  per 100 gram per maatschep van 6 gram
Energie 1680 kJ/400 kcal 101 kJ/24 kcal
Vetten 4,8 g 0,3 g
Koolhydraten 66 g 4,0 g
Waarvan suikers* 18 g 1,1 g
Vezels 8,7 g 0,5 g
Eiwitten 23 g 1,4 g
Zout* 241 mg 14 mg

* = van nature aanwezig.

True Superfood is een natuurproduct. De voedingswaarde kan onder invloed van de seizoenen enigszins variëren.

Allergenen Informatie

Bevat geen: Lactose, soja, toegevoegde suikers, vulstoffen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO. Allergie-informatie: Bevat mogelijk sporen van gluten.

Biologisch

Ja

Vegetarisch

Ja

Vegan

Ja

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Vitals - Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX, Zaandam