Meer Informatie?

Triphala vormt de basis van bijna alle Ayurvedische recepten. Het betekend "drie vruchten" omdat het bestaat uit een mix van amalaki, bibhitaki and haritaki. Triphala wordt traditioneel in de Ayurveda gebruikt om alle dosha's in balans te brengen.

Biologische certificering

Dit kruid heeft een USDA Organic biologische certificering.

Aanbevolen gebruik

Een tot twee maal daags 1/4 - 1/2 theelepel met warm water innemen (of zoals aanbevolen door een (natuurgeneeskundig) arts).

Omdat Triphala een vrij sterke smaak heeft en sommige mensen het poeder moeilijk om te slikken vinden is het handig om deze te combineren met een beetje sap of honing.

Ingrediënten Triphala

Triphala poeder, evenredige mix van Amalaki fruit (Emblica officinalis), Bibhitaki fruit (Terminalia belerica), Haritaki fruit (Terminalia chebula).

Banyan Botanicals maakt geen gebruik van houdbaarheidsdatums. Zij hebben namelijk de overtuiging dat de kruiden onbeperkt houdbaar zijn. Toch zullen gedroogde kruiden in de loop van de jaren wel hun medicinale krachten langzaam verliezen. Daarom hebben wij op de website een houdbaarheid aangegeven van 2 jaar na productie (zie tabblad "extra informatie").

Extra informatie

Waarschuwingen

Bewaren op een koele en droge plaats, niet gebruiken wanneer de zegel ontbreekt.

Niet geschikt voor zwangere vrouwen. Buiten bereik van kinderen houden.

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit product is geen vervanging van gevarieerde voeding.

Raadpleeg altijd een (natuurgeneeskundige) arts bij gebruik van kruiden.

Biologisch

Ja

Vegetarisch

Ja

Glutenvrij

Ja

Inhoud

227 gram

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen