Tongue Cleaner

Slechte adem wordt veroorzaakt door bacteriën op de tong. Deze bacteriën zorgen ook voor andere mondklachten, zoals paradentose. Vooral tijdens de slaap vormen bacteriën en andere mondgeur-veroorzakende substanties een laagje op de tong. Het ruwe oppervlak van de tong leent zich hier prima voor.

Tandenpoetsen zorgt maar kort voor een frisse adem. Een tandenborstel verplaatst de aanslag alleen maar. De aanslag wordt niet verwijderd. Tandenborstels zijn gemaakt om de tanden te reinigen, niet de tong. Het beste is de oorzaak van het probleem aan te pakken. Mondwater en ademverfrissers bestrijden slechts de symptomen. De tong schoonmaken is belangrijk voor een frisse adem en gezonde tanden en tandvlees. Net zoals flossen en tandenpoetsen.

Deze tongschraper is speciaal ontworpen om de tong effectief te reinigen. Ook het belangrijke maar moeilijk te bereiken achterste deel van de tong. Het unieke gepatenteerde ontwerp is toonaangevend.

Het schoonmaken van de tong duurt maar een paar seconden. Het verbetert de gezondheid van de mond aanzienlijk. Je zult verbaasd zijn hoe snel en gemakkelijk de Tongue Cleaner te gebruiken is. Na een paar dagen kun je niet meer zonder.

De Tongue Cleaner is een waardevolle aanvulling op de dagelijkse mondverzorging. Je verwijdert de voornaamste oorzaak van een slechte adem, verbetert uw smaakvermogen en de mondhygiëne. Het resultaat: een schone, frisse en gezonde mond. De Tongue Cleaner wordt gemaakt van lichaamsvriendelijk kunststof dat zowel veilig als duurzaam is. De Tongue Cleaner is niet van metaal, wat de tong kan irriteren, of van goedkoop plastic, wat zelfs ongezond kan zijn. De Tongue Cleaner is van medische kwaliteit en gaat een leven lang mee.

Extra informatie

Voedingssupplement

Non-Food

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing

Na tandenpoetsen en flossen, de tongue cleaner afspoelen met water. Daarna je tong uitsteken en de de tong cleaner op het achterste van je tong leggen en voorzichtig naar voren trekken. Eventueel herhalen en daarna goed afspoelen.

Ingrediënten

Tongschraper.

Biologisch

Nee

Inhoud

1 tong cleaner

Contactgegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen