Tested Test capsules

Tested Test is de vervanger van Tested DAA en is bijna 2x zo krachtig geworden! (D-Aspartic Acid Chelaat) is waarschijnlijk een van de beste natuurlijke producten die een sporter kan gebruiken om zijn prestaties mee te vergroten. Naast DAA bevat Tested Test ook Coleus Forskholii. Coleus Forskholii is een kruid uit de Ayurvedische geneeskunde en wordt al eeuwenlang gebruikt. Coleus Forskholii werkt synergetisch met DAA wat Tested Test een product maakt dat zijn gelijke niet kent.

Tested Test bevat de best opneembare vorm van D-Aspartic Acid; de Chelaat vorm. Gebruik daarom geen goedkope en inferieure DAA, maar gebruik Tested Test voor wetenschappelijk bewezen resultaten. Snel, veilig en effectief.

D-Aspartic Acid (DAA) is een natuurlijk voorkomend Aminozuur.

Van coleus forskohlii wordt de wortelknol gebruikt voor medicinale doeleinden. In deze wortel zitten diterpenen zoals forskoline en rozemarijnzuur, flavonoïde gluconoriden, coleonolen en etherische olie. Forskoline is de belangrijkste werkzame stof.

Tested Test gebruikt in vergelijking met andere D-Aspartic Acid producten alleen maar D-Aspartic Acid Chelaat. De Chelaatvorm is beter opneembaar doordat gewone DAA niet of nauwelijks door het lichaam opgenomen kan worden omdat het niet water oplosbaar is. Tested Test is perfect water-oplosbaar waardoor het sneller en veel beter werkt dan andere D-Aspartic Acid producten.

Aanbevolen gebruik

Neem voor het ontbijt 4 capsules Tested Test.

Ingrediënten per 2 capsules

D-Aspartaat Calcium Chelaat: 1500mg
Coleus Forskholii 10% 100mg

Let op: de ingrediënten zijn samengesteld in het laboratorium, dus niet van natuurlijke afkomst. Tested nutrition is wel geheel vrij van verontreinigingen, dit wordt goed gecontroleerd in het laboratorium.

Extra informatie

Voedingssupplement

Voedingsconcentraat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

x

Ingrediënten

x

Inhoud

120 capsules

Contactgegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen