Tarwegras poeder uit Nieuw-Zeeland biologisch 250g

€ 12,50

Beschikbaarheid: Direct leverbaar.

  • Koop 2 voor € 11,95 per stuk. en bespaar 5%

Meer Informatie?

Bij tarwegras is het heel belangrijk om op het land van herkomst te letten. Het verschil in kwaliteit en prijs tussen tarwegras uit Nieuw Zeelands en uit China is enorm. Veel merken en winkels laten daarom het land van herkomst weg om dit te verhullen.

Certificering

Dit product is gecertificeerd als Biologisch, Vegan en Kosher.

Tarwegras bestellen bij Superfoods online is verzekerd zijn van gecertificeerd 100% puur biologische superfoods.

Aanbevolen gebruik

Dagelijks 1 - 3 theelepels door smoothie, sap of water

Je kunt ook zelf (vegetarische) capsules van maken van poeder. Kijk eens bij onze capsule makers en lege capsules producten pagina.

Ingrediënten

100% biologische tarwegras poeder.

Houdbaarheidsdatum

Zie 'Extra Informatie' tabje voor de minimale houdbaarheid

Verpakking

Dit product is door een gecertificeerd bedrijf verpakt, luchtdicht gesealed en gelabeld in een hersluitbare sta-zak.

Voedingswaarde per 100g

Tarwegras poeder
uit Nieuw Zeeland
Gemiddelde waarden
per 100g
Energie 284 kcal
1185 KJ
Proteine 24g
Vetten
waarvan verzadigd
waarvan enkelvoudig
waarvan meervoudig
3.5g
0.7g
0.7g
<2.2g
Koolhydraten
waarvan suikers
20.3g
8.4g
Vezels 37.8g
Vitamine B3, Niacine 7 mg
Vitamine B6 1 mg
Vitamine B11, Foliumzuur 1.13 mg
Vitamine C 548 mg
Natrium 0.4mg
Calcium 330 mg
Chroom 74 ug
IJzer 10 mg
Zink 3 mg
Chlorofyl 907 mg
Carotenoïden (waaronder pro-vitamine A) 104 mg

Tags: Triticum aestivum, wheatgrass, tarwegraspoeder

Extra informatie

Minimaal houdbaar tot

31 jan. 2020

Allergenen Informatie

Dit product wordt verpakt in een fabriek waar sporen van allergenen aanwezig kunnen zijn. Zie onderstaande tabel voor meer informatie over de 14 allergenen:

Glutenbevattende granen Receptuurvrij
Schaaldieren Receptuurvrij
Eieren Receptuurvrij
Vis Receptuurvrij
Pinda Receptuurvrij
Soja Receptuurvrij
Melk Receptuurvrij
Pinda Receptuurvrij
Noten  Receptuurvrij
Selderij Receptuurvrij
Mosterd Receptuurvrij
Sesamzaad Receptuurvrij
Zwaveldioxide en sulfieten Receptuurvrij
Lupine Receptuurvrij
Weekdieren Receptuurvrij

(receptuurvrij = zit niet in de ingrediënten, kan wel sporen bevatten)

Biologisch

Ja

Raw

Nee

Vegetarisch

Ja

Vegan

Ja

Glutenvrij

Ja, maar kan sporen bevatten, zie allergeneninformatie

Inhoud

250 gram

Land van Herkomst

Nieuw-Zeeland

Waarschuwingen

Bewaren bij kamertemperatuur, afgesloten en uit het zonlicht. Buiten bereik van kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit product is geen vervanging van gevarieerde voeding. Tarwegras kan een wisselwerking hebben met sommige geneesmiddelen, dit komt met name door het hoge gehalte vitamine K, dat van invloed kan zijn op de bloedstolling. Gebruik wordt afgeraden wanneer iemand antistollingsmiddelen (bloedverdunners) of statines slikt.

Merk

Purason

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl Protonstraat 9a 9743 AL Groningen

Disclaimer

Over je gezondheid

Je wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan je (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen. Als je lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een therapeut of (natuur)arts en volg zijn/haar adviezen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij je aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of al verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met je (via email of telefonisch).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting op deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is moet je, als je zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het op kinderen gericht is moet je eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

Over de informatie op deze website

Ondanks dat alle informatie op onze websites en in onze emails met zorg en aandacht zijn samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Gebruikers van onze informatiebronnen kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Het gebruiken of toepassen van de informatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Aansprakelijkheid

Superfoodsonline stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Niets uit deze website mag op enigerlei wijze worden overgenomen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Superfoodsonline.

Contact

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.