Talisadi

Talisadi is een traditionele ayurvedische formule dat Talisapatra (Abies webbiena), gemberwortel (Zingiber officinale), lange peper (Piper longum), zwarte peper (Piper nigrum), Vanshalochana (Bambusa bambos), kardemom (Eletteria cardamom), kaneel (Cinnamum zeylanicum) bevat.

Het wordt ingezet voor de ondersteuning van de luchtwegen en het immuunsysteem.

Kenmerken:

  • Hoge Kwaliteit Talisadi
  • Voor de luchtwegen
  • 100 gram
 15,75
100 gram
10-2020
  •  14,96
    3 stuks
    5% korting

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Dr Wakde Kwaliteitsgarantie

Dr Wakde gaat heel ver om te kunnen garanderen dat alleen de beste kwaliteit, natuurlijke, ethische producten uitgeleverd worden. De ingredienten zijn duurzaam en verantwoordelijk geoogst.

De kruiden zijn ayurvedisch en worden op de traditionele manier verbouwd. De kruiden worden direct van de boer ingekocht voor een eerlijke prijs. De grondstoffen worden in Engeland gedroogd en verwerkt. Alle producten worden door een onafhankelijk laboratorium gekeurd.

Alle supplementen zijn vrij van vulstoffen en bindmiddelen die door de meeste fabrikanten wel worden gebruikt. Alle producten zijn vegetarisch en zijn geformuleerd om te zorgen voor de best opneembare eindproducten.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

1 tot 2 theelepels met honing per dag innemen dit mag 1 of 2 keer per dag.

Ingrediënten

Talisapatra (Abies webbiena), gemberwortel (Zingiber officinale), lange peper (Piper longum), zwarte peper (Piper nigrum), Vanshalochana (Bambusa bambos), kardemom (Eletteria cardamom), kaneel (Cinnamum zeylanicum), suiker.

* Dit traditionele ayurvedische recept bevat een kleine hoeveelheid toegevoegde suiker

Biologisch

Nee

Vegetarisch

Ja

Vegan

Ja

Inhoud

100 gram