Hoge Kwaliteit Échte Tongkat Ali

Meest populaire supplement van 2018! Op deze pagina vind je alles over Tongkat Ali, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Tongkat Ali is en waarom mensen het als supplement nemen, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Tongkat Ali?

In Indonesië wordt Tongkat Ali "Pasak Bumi" genoemd, en het is Longjack in de Verenigde Staten. Tongkat Ali extract is een traditioneel kruidenmiddel (botanical) dat gemaakt wordt van de Tongkat Aliboom (Eurycoma longifolia). De Tongkat Aliboom groeit vrijwel alleen in Zuidoost-Azië, vooral in Indonesië. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Tongkat Ali dat de werkzame stoffen in de wortels invloed hebben op de productie van mannelijke hormonen. Mannen die veel sporten, of wat extra's kunnen gebruiken op libido* gebied kiezen vaak voor Tongkat Ali extract.

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze veiligheidspagina.

De bloemen van de plant zijn vanaf het begin groen en ze worden rood zodra ze volwassen zijn. De bloemen van de Tongkat Aliboom zijn niet werkzaam en behoren niet gebruikt te worden om supplementen mee te maken. De werkzame delen zijn de wortels van de boom, diep in de grond. Gedurende meerdere jaren groeien de wortels verticaal en tot 2-3 meter diep in de grond. Dit maakt het oogsten van Tongkat Ali een behoorlijke klus.

Goede kwaliteit Tongkat Ali komt uit Indonesie

Tongkat Ali komt uit Indonesie, maar komt ook voor in China en Thailand. Er is een enorm verschil tussen Tongkat Ali producten uit China en Indonesie. In China wordt vaak de gehele boom gebruikt om goedkoop een supplement te produceren. Deze producten zijn veel minder werkzaam en hebben een verhoogde kans op bijwerkingen. Er bestaat ook een verhoogd risico op vervuilingen. Het is belangrijk om de bomen niet te vroeg te oogsten, maar om massa productie mogelijk te maken kiezen veel Chinese merken ervoor om dit toch te doen.

Het internet is overspoeld met nep Tongkat Ali producten en Tongkat Ali van matige kwaliteit. Het is daarom belangrijk om alleen producten te kopen die 100% Tongkat Ali wortel (root) extract bevatten.

Gratis verzending in Nederland & België

Top Keuze: Tongkat Ali Extract 300 mg

Met 300 mg Tongkat Ali extract per capsule is dit product één van de sterkste Tongkat Ali producten die je kan krijgen. Het extract is op 200:1 gestandaardiseerd, dat betekent dat voor 1 capsule er 60 gram gedroogd Tongkat Ali is gebruikt.

 • Échte Tongkat Ali extract
 • Speciaal voor mannen
 • Zeer voordelig
 • Hoog Gedoseerd
 • 300 mg per capsule

> Product informatie

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Let op: de volgende kenmerken zijn belangrijk:

 • Kleur: 1: 200 Tongkat Ali extract heeft een donkerbruine, bijna zwarte kleur
 • Geur: Zeer sterk
 • Smaak: Zeer bitter, vergelijkbaar met de smaak van rauwe koffiebonen
 • Oplosbaarheid: 1: 200 Tongkat Ali-extract kan in water opgelost worden
 • Textuur: Zeer fijn en het bouwt een vettige film als je het tussen je vingers wrijft

Kies altijd voor een extract

Een gewone Tongkat Ali poeder die niet geextraheerd is moet je nooit gebruiken. Het is gewoonweg waardeloos en niet werkzaam.

Wanneer kan je Tongkat Ali het beste innemen?

Tongkat Ali kan je het beste vlak voor het ontbijt innemen met ruim water. Inname in de avond kan de slaap verstoren.

Hoeveel Tongkat Ali moet ik nemen?

Neem Indonesische Tongkat Ali wortel extract in de 1:200 verhouding, liefst 2 x 300 mg per dag.

Tongkat Ali kan langdurig gebruikt worden, maar er kan het beste af en toe een pauze ingelast worden om gewenning te voorkomen.

Wij adviseren dosering volgens de volgende richtlijnen:

 • Week 1: 1 capsule per dag
 • Week 2 - 4: 2 capsules per dag
 • Week 5: Geen inname
 • Vanaf week 6: 2-4 capsules per dag
 • Elke 5 week, 1 week pauze

Is Tongkat Ali veilig?

Tongkat Ali is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met de Tongkat Ali wortel en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Tongkat Ali bijwerkingen en nadelen?

Sommige mensen die Tongkat Ali nemen ervaren een verminderde behoefte aan slaap. Dit kan voor sommigen vervelend zijn, en voor andere juist weer een pluspunt. Personen met een hoge bloeddruk moeten voorzichtig zijn en eerst een arts raadplegen. Tongkat Ali is niet geschikt voor zwangere of zogende vrouwen. Mensen met hartproblemen moeten geen Tongkat Ali gebruiken.

Tongkat Ali kun je beter niet samen gebruiken met erectie stimulerende middelen (Viagra) omdat Tongkat Ali de stof sildenafil bevat. Sildenafil heeft interacties met deze medicijnen.

Wat zijn de ervaringen met Tongkat Ali?

Veel mensen gebruiken Tongkat Ali langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Tongkat Ali productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Tongkat Ali anders dan de Tongkat Ali van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Tongkat Ali te koop?" Wij leveren enkel de beste Tongkat Ali waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Verzenden jullie ook Tongkat Ali naar België?

Zeker, klanten die Tongkat Ali extract willen kopen in België zijn vaak teleurgesteld door de lage doseringen. Wij verzenden dezelfde Tongkat Ali die we in Nederland leveren ook naar België.

Wanneer begin ik de effecten van Tongkat Ali te voelen?

Tongkat Ali is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Tongkat Ali voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Tongkat Ali te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

Kunnen vrouwen ook Tongkat Ali gebruiken?

Alle voordelen die de plant kan bieden voor mannen kunnen ook worden aangetroffen bij vrouwen. Bij het gebruik van normale doseringen is de kans op bijwerkingen van tongkat ali voor vrouwen relatief klein.


✔  Voor 17.30 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline