Biologisch Actieve Multivitaminen bij Superfoodsonline

Onze 2 Top Multivitaminen

vitals-elke-dag-tabletten

Vitals
Elke Dag Multi

We hebben ook een Elke Dag Junior variant

golden-naturals-multi-strong-gold

Golden Naturals
Multi Strong Gold

We hebben ook een Multi Strong Gold KIDS

Alle Multi's

Heb je vragen over Multivitaminen? Stel ze gerust.

Absolute Top Multi's: Elke Dag & Multi Strong Gold

De Elke Dag multivitamine (Vitals) en de Multi Strong Gold (Golden Naturals) zijn absoluut geen standaard multi's. Het zijn in tegenstelling tot de meerderheid van de verkrijgbare multivitaminen geen vitamines geproduceerd uit synthetische stoffen en aardolie. Daarnaast zijn slechte mineraal verbindingen, zoals magnesiumoxide, natuurlijk niet gebruikt.

Actief en Optimaal

Beide zijn het een optimaal opneembare multi met een uitgekiende samenstelling. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van de biologisch actieve vormen van B2, B6, B12 en foliumzuur. De formule bevat zowel methylcobalamine, als adenosylcobalamine. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Quatrefolic®, de superieure, lichaamseigen vorm van foliumzuur (5-methyltetrahydrofolaat) gebonden aan (plantaardig) glucosaminezout. Dit is de meest stabiele vorm van 5-MTHF met de hoogste biologische beschikbaarheid.

Bovendien zijn de doseringen van de B-vitaminen beter op elkaar afgestemd en bevatten ze niet alleen vitamine E als d-alfatocoferol maar is het beter gebalanceerd met ook natuurlijke bèta-, gamma- en deltatocoferolen.

Tot slot komt de helft van de vitamine A uit bètacaroteen (een precursor van vitamine A). Het lichaam zal nooit meer bètacaroteen omzetten in vitamine A dan het nodig heeft en dit zal dus niet leiden tot een te hoog vitamine A-niveau.

Essentiële Micronutriënten

Beide zijn zorgvuldig ontworpen multi's met essentiële micronutriënten en andere bijzondere stoffen (zoals zeaxanthine, luteïne, bioflavonoïden en co-enzym Q10). Bij de samenstelling is zo veel mogelijk gekozen voor goed opneembare voedingsstoffen, in de juiste verhoudingen en in doseringen die er toe doen.

Elke Dag Mama

Elke Dag Mama is een zorgvuldig ontworpen multi voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Dit is natuurlijk een zeldzame en belangrijke periode waarin je de gezondheid van de moeder, maar vooral ook van het kindje, optimaal wilt ondersteunen. Elke Dag Mama bevat de belangrijkste nutriënten in de juiste verhouding en in doseringen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. En daarbij is uitsluitend gekozen voor goed opneembare verbindingen.

Elke Dag Senior

Elke Dag Senior is een zorgvuldig ontworpen multivitamine- en mineralenpreparaat speciaal voor 50+. Het lichaam krijgt met de jaren andere nutritionele behoeften. Zo neemt de behoefte aan ijzer en koper af. Een te hoge inname van deze mineralen kan op hogere leeftijd mogelijk ongewenste gevolgen hebben. Om die reden bevat Elke Dag Senior geen ijzer en koper.

Elke Dag Junior

De meeste kindermulti’s in de vorm van kauwtabletten bestaan voor een groot deel uit suikers en/of bevatten kunstmatige zoetstoffen om de smaak te verbeteren. Elke Dag Junior is een kauwtablet, in de vorm van een olifantje, die op smaak is gebracht uitsluitend met zoetstof uit Stevia en een natuurlijk woudvruchtenaroma.

Elke Dag Junior onderscheidt zich bovendien door de gekozen verbindingen van de vitaminen en mineralen. Zo bevat deze formule de biologisch actieve vormen van vitamine B2, B6, B12 en wordt gebruik gemaakt van een superieure, lichaamseigen vorm van foliumzuur. Daarnaast wordt grote waarde gehecht aan doseringen die ertoe doen. Eén tabletje bevat bijvoorbeeld maar liefst 10 mcg vitamine D3, zoals geadviseerd voor jonge kinderen door de Gezondheidsraad; extra vitamine D druppels zijn dus niet meer nodig.

Deze kindermulti is ook uniek doordat er vitamine K2 in zit, evenals gemengde tocoferolen, luteine en zeaxanthine. Kortom, Elke Dag Junior zal de vergelijking met andere kindermulti’s glansrijk doorstaan!

Elke Dag Tabletten zijn getest op doping en dus ook geschikt voor topsporters!

Alle batches van dit product voldoen aan de normen van NZVT en zijn getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Voor meer informatie zie NZVT.

Terug naar Keuzehulp