Magnesium

39 artikel(en)

Best Opneembaar:

AOV 510 Magnesium Bisglycinaat

Vitals Magnesium Bisglycinaat

Prijs/kwaliteit:

Magnesium Citraat 1000mg SNP

Geheel Natuurlijk:

Nutrisan NutriMagnesium

Royal Green Magnesium

Vloeibaar:

Zechsal Pure Magnesium Olie

Voor in Bad:

Zechsal Badzout Deluxe 4kg

Zechsal Voetbadzout

Verzorging:

Zechsal Bodygel 125 ml

Heb je vragen over Magnesium? Stel ze hier gerust.

De verschillende Magnesium vormen

Voordat je een magnesium supplement kiest is het erg belangrijk om iets meer te weten te komen over de verschillende vormen. De ene vorm wordt dan ook een stuk beter opgenomen dan het ander. Hele goedkope magnesium supplementen bevatten vaak synthethische niet goed opneembare vormen, en dat is zonde. Hieronder vindt je een kort overzicht van de goede keuzes op magnesium gebied.

Speciaal van Albion: Magnesium Bisglycinaat

Magnesium Bisglycinaat is een aminozuurgebonden vorm van magnesium. Deze Magnesium vorm, gemaakt door Albion, is de best opneembare zuivere vorm van magnesium.

Magnesium Citraat: Vaak de beste prijs/kwaliteit

Magnesium Citraat is een binding met citroenzuur, een lichaamseigen stof die goed wordt opgenomen. Voor de meeste toepassingen is dit een hele goede vorm om te nemen dat vaak in een goed voordelig product beschikbaar is.

Magnesium via de huid

Naast het slikken van magnesiumcapsules is het opnemen van magnesium via de huid in bad sterk in opkomst. Dit type supplement bevat magnesium zoals het ook in de zee voorkomt, magnesiumchloride. Daarnaast is er ook magnesiumolie beschikbaar, deze vorm word ook erg goed door het lichaam opgenomen.

Deze vormen moet je ontwijken!

Er zijn een aantal vormen waar je op moet letten. Je mag ervan uitgaan dat wanneer de vorm niet word vermeld dat het een goedkope vorm betreft. De goedkoopste en slechts opneembare vorm is magnesiumoxide. De oxide vorm is sterk laxerend. Maar ook glutamaat en aspartaat dienen vermeden te worden. Dit zijn giftige vormen en hebben ook een laxerende werking.