Schisandra

Biologische Schisandra bij Superfoodsonline

Wat is Schisandra Chinensis?

Schisandra Chinensis is een klimplant. die vaak gekweekt wordt voor de sierlijke bloemen. Maar Schisandra is vooral bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. De vruchten, en in zekere mate ook de schors bevat schisandrine (een tonifierende en versterkende substantie), vitamine E en vele mineralen zoals ijzer, koper, mangaan, nikkel, molybdeen, titanium, zink en nog aanzienlijke hoeveelheden magnesium, kalium en fosfor. Om die reden is het al eeuwen in gebruik in de Chinese geneeskunde.

Is Schisandra veilig en heeft het bijwerkingen?

Schisandra is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Schisandra en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Gebruik van Schisandra is niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoeding, aangezien dit nog onvoldoende wetenschappelijk onderzocht is. Schisandra wordt meestal goed verdragen. In een enkel geval treden maagdarmklachten op.

Hebben jullie positieve ervaringen met Schisandra?

Veel mensen gebruiken Schisandra langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Schisandra productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!