Graviola

Biologische Graviola Soursop bij Superfoodsonline

Wat is Graviola?

Graviola (Annona muricata), of ook wel zuurzak genoemd is een kleine groenblijvende boom. De graviola boom wordt 5 tot 6 m hoog, met grote, donkergroene, glanzende bladeren en is afkomstig is uit het Amazone regenwoud en andere tropische gebieden van Amerika. De Graviola boom produceert een grote, hartvormige eetbare vrucht, die 15 tot 23 cm in diameter is, geel-groen van kleur, en heeft wit vruchtvlees binnenin. In Brazilië, is het sap een populaire drank en staat bekend als Guanábana.

Voordelen, toepassingen en werking:

  • Sterke antioxidant
  • Beschermd de cellen tegen oxidatie
  • Bevat gezonde acetogeninen

Waar is Graviola goed voor? Veel actieve stoffen worden gevonden in alle delen van de plant - met inbegrip van het blad, schors, wortel, stengel en het zaad. Graviola wordt steeds meer bekend als een bron van antioxidanten, zoals de Annonaceous acetogeninen.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geinformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Graviola? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Wil je advies over Graviola?

Heb je vragen over Graviola? Wil je weten hoe jij Graviola het beste kan gebruiken, of welk product het beste bij jou past?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meest gestelde vragen over Graviola:

Is Graviola veilig?

Graviola is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Graviola en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Graviola bijwerkingen en nadelen?

Graviola is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Graviola kan een interactie hebben met MAO-remmers en antidepressiva.

Is te veel Graviola schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Graviola, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Graviola te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Wat zijn de ervaringen met Graviola?

Veel mensen gebruiken Graviola langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Graviola productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Graviola anders dan de Graviola van andere aanbiedes?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Graviola te koop?" Wij leveren enkel de beste Graviola waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Graviola te voelen?

Graviola is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Graviola voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Graviola te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline