Alles over Graviola (Zuurzak)

Graviola zit boordevol gezonde acetogeninen en antioxidanten. Op deze pagina vind je alles over de Graviola, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Graviola is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Graviola?

Graviola (Annona muricata), of ook wel zuurzak genoemd is een kleine groenblijvende boom. De graviola boom wordt 5 tot 6 m hoog, met grote, donkergroene, glanzende bladeren en is afkomstig is uit het Amazone regenwoud en andere tropische gebieden van Amerika.

De Graviola boom produceert een grote, hartvormige eetbare vrucht, die 15 tot 23 cm in diameter is, geel-groen van kleur, en heeft wit vruchtvlees binnenin. In Brazilië, is het sap een populaire drank en staat bekend als Guanábana.

wat is graviola?
wat doet graviola?

Hoe werkt Graviola?

Waar is Graviola goed voor? Veel actieve stoffen worden gevonden in alle delen van de plant - met inbegrip van het blad, schors, wortel, stengel en het zaad. Graviola wordt steeds meer bekend als een bron van antioxidanten, zoals de Annonaceous acetogeninen.

De toepassingen, voordelen en werking van Graviola:

✔  Sterke antioxidant*

✔  Beschermd de cellen tegen oxidatie*

✔  Bevat gezonde acetogeninen*

 

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Antioxdanten nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Een algemene adviesdosering is 5 tot 10 gram per dag, of 500 mg extract. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Graviola is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Graviola kan een interactie hebben met MAO-remmers en antidepressiva.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Graviola:

Graviola is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Graviola en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Graviola is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Graviola kan een interactie hebben met MAO-remmers en antidepressiva.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Graviola, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Graviola te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Graviola langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Graviola productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Graviola te koop?" Wij leveren enkel de beste Graviola waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Graviola is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Graviola voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Graviola te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2022 Superfoodsonline