Volledig Natuurlijke & Biologische Proteine Poeders

erwten-proteine

Erwten Proteine

Voor een gezond gewicht

rijst-proteine

Rijst Proteine

Geschikt voor Sport & Herstel

hennep-proteine

Hennep Proteine

Bevat alle essentiële aminozuren

Alle Proteine

Heb je vragen over Proteine? Stel ze hier gerust.

Voldoende Proteine is belangrijk

Voor vegetariërs, veganisten en mensen die niet elke dag vlees willen eten is het belangrijk om plantaardige voeding te vinden die rijk zijn aan volwaardige eiwitten. Als je jouw eiwitten voornamelijk (of helemaal) uit plantaardige bronnen wilt halen is het vooral belangrijk om regelmatig te variëren. Bij het omzetten van eiwitten naar een vorm die het menselijk lichaam kan gebruiken zijn is er namelijk ook een hele reeks aan aminozuren nodig. Veel plantaardige bronnen bevatten 1 of 2 van deze aminozuren in mindere mate, daarom is combineren aan te raden.

Erwten Proteine: Ideeal om op gewicht te blijven

Erwten proteïne is op dit moment waarschijnlijk de populairste vegan eiwit die je kunt online kunt kopen. Het heeft een aanzienlijk hoog eiwitgehalte van 75 tot 80%. Het is zeer biobeschikbaar, wordt goed opgenomen en bevat veel BCAA. Voor mensen die liever geen zuivel- en dierlijk eiwitten willen hebben is erwten proteine een hele goede vervanger. Kies voor een goed product en je hebt een 100% natuurlijk, pure proteine zonder toevoegingen.

Kenmerken Erwten proteïne:

groen-vinkje   Erwten proteïne met 80% puur eiwit
groen-vinkje   Volledig Vegan Veganistisch
groen-vinkje   Het eiwit uit groene erwten
groen-vinkje   Voor in jouw eiwitrijke smoothies
groen-vinkje   Voor in jouw vegan eiwitshake
groen-vinkje   Lactosevrij
groen-vinkje   Zuivelvrij
groen-vinkje   Glutenvrij

Erwten proteïne is zeer gemakkelijk te gebruiken in de dagelijkse smoothie of eiwitshake. Vooral voor mensen die op gewicht willen blijven, een gezond dieet volgen of veel sporten zijn eiwitten van cruciaal belang voor het ondersteunen van sterkere spieren, instandhouding van spieren en herstel.

Kan iedereen erwten proteine gebruiken?

Erwten proteïne is volledig plantaardig en daarom geschikt voor vegetariërs en veganisten. Voor mensen die allergien hebben, of voedselintoloranties is erwten eiwit ideaa. Het is vrij van zuivel, lactose, tarwe, gluten en soja. Zelfs mensen met een grote gevoeligheid is deze proteine heel verdraagbaar.

Pure Rijst Eiwit: Hoog Eiwit & Makkelijk Verteerbaar

(Bruine) Rijst eiwit poeder wordt gemaakt van volkorenrijst en is een 100% natuurlijk eiwitpoeder variant. Het heeft de hoogste hoeveelheid eiwit van de plantaardige proteinen en daarom zeer geschikt om grote hoeveelheden eiwitten binnen te krijgen. Het is in de sportwereld een populair alternatief voor whey proteine omdat het makkelijk verteerbaar is en een hele goede ondersteuning voor de spieren is.

Kenmerken Pure Rijst Eiwit:

groen-vinkje   Rijsteiwit bevat 80% eiwit
groen-vinkje   Makkelijk verteerbaar met vezels
groen-vinkje   Geen suikers
groen-vinkje   100% puur rijsteiwit, vrij van toevoegingen

Rijst eiwitpoeder is makkelijk verteerbaar en een plantaardig alternatief voor andere eiwitbronnen of poeders. Tevens is het voor veganisten, door de plantaardige afkomst, een bron van eiwitten.

Hennep Eiwit: Meest Compleet met alle Aminozuren

Hennep eiwitpoeder is een plantaardig eiwitpoeder dat niet alleen een hele hoge biologische waarde en eiwitgehalte heeft, maar daarnaast het volledige aminozuurprofiel kan leveren. Eerst worden hennepzaden koud geperst om pure hennep eiwitpoeder te krijgen, daarna kan het tot een olie of poeder vermalen worden. Veel mensen vinden hennep eiwit bijzonder lekker door de nootachtige smaak en het gemak dat je hebt als je hennepeiwit wilt verwerken in gezonde recepten. Hennepeiwit bevat weinig koolhydraten en suikers. Ideeal voor een gezonde ondersteuning van het dieet of herstel na sport.

Kenmerken Pure hennep eiwit:

groen-vinkje   Is van nature eiwitrijk
groen-vinkje   Makkelijk te gebruiken in recepten en shakes
groen-vinkje   Voor sport, dieet, vegetariers en veganisten
groen-vinkje   Lekkere nootachtige smaak
groen-vinkje   100% puur hennep eiwitpoeder

Terug naar Keuzehulp

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2012 - 2021 Superfoodsonline