Alles over Afa Algen

Afa Algen ofwel aphanizomenon flos-aquae (AFA) blauwgroene algen, zijn de meest unieke algen van de superfoods. Op deze pagina vind je alles over de Afa Algen, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Afa Algen zijn, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat zijn Afa Algen?

AFA Algen bestaan uit 100% Aphanizomenon flos-aquae (AFA) blauwgroene algen. De blue-green algen worden wild geoogst uit het Klamath meer in Oregon (VS). Het wordt duurzaam geoogst om de natuurlijke voedingseigenschappen te maximaliseren.

AFA is een blauwgroene zoetwateralg die in vulkanische meren groeit en een van de rijkste voedingsbronnen op aarde vormt. Deze superfood bestaat uit een ongewoon hoge hoeveelheid vitaminen, mineralen, aminozuren en essentiële omega-3 vetzuren. AFA producten zijn NON-GMO en veganistisch.

wat is Afa Algen?
wat doet Afa Algen?

E3Live & Klamath Lake

E3Live is de enige AFA dat in de natuurlijke staat verkrijgbaar is. Het is een NON-GMO variant dat geselecteerd wordt door deskundige wetenschappers en geoogst wordt in één van de schoonste meren in de Verenigde Staten (Upper Klamath Lake). Oogsten gebeurt alleen op het moment van optimale groei wanneer de AFA op z'n verst, gezondst en sterkst is. De effecten en voordelen van AFA staan in een directe relatie met de kwaliteit van het oogst proces. Door middel van 'state-of-the-art' filtratie en extractie methodieken kan E3Live een absolute zuiverheid garanderen.

Het Upper Klamath Lake, een hoog gelegen woestijn meer, ligt op het zuidelijke gedeelte van Oregon. Het meer wordt beschermd door een gebergte van alle kanten en kan moeilijk bereikt worden door mensen. Het meer wordt gevoed door 17 mineraal-rijke rivieren die tonnen gemineraliseerd water leveren vanuit het omliggend vulkanisch bassin.

Het Klamath meer is vrij van schadelijke bacteriën, zware metalen, pesticiden, insecticiden & herbiciden. De zon schijnt ongeveer 300 dagen per jaar wat zorgt voor een ideale plek voor AFA algen om te groeien. AFA algen reproduceren elke 20 minuten in dit gezonde water en kan daarom commercieel gewonnen worden op een zeer duurzame manier.

De toepassingen, voordelen en werking van Afa Algen:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan afa-algen worden geadviseerd in een dosering 400 tot 800 mg per dag. Algen bevatten veel eiwitten en omega-3-vetzuren. Ze bevatten weinig verzadigd vet, cholesterol en natrium. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Er zijn op dit moment geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van Afa Algen. Uiteraard kunnen er wel bij (te) hoge doseringen maagklachten ontstaan.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Afa Algen:

Afa Algen wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Afa Algen en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Afa Algen langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Afa Algen productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Afa Algen te koop?" Wij leveren enkel de beste Afa Algen waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Afa Algen zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Afa Algen voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Afa Algen te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline