AFA Algen

Biologische AFA Algen van E3Live bij Superfoodsonline

Wat zijn AFA Algen?

afa-algen

AFA Algen van E3Live bestaan uit 100% Aphanizomenon flos-aquae (AFA) blauwgroene algen. Deze superfood bestaat uit een ongewoon hoge hoeveelheid vitaminen, mineralen, aminozuren en essentiële omega-3 vetzuren. E3Live AFA producten zijn NON-GMO en veganistisch. De blue-green algen worden wild geoogst uit het Klamath meer in Oregon (VS). AFA is een blauwgroene zoetwateralg die in vulkanische meren groeit en een van de rijkste voedingsbronnen op aarde vormt.

AFA (Aphanizomenon flos-aquae) produceert z'n eigen energie en voedsel uit zonlicht en vocht door fotosynthese. Het is één van de eerste proteïnen op aarde en wordt vaak gebruikt om leven te kunnen vinden op andere planeten.

E3Live: Hoogste Kwaliteit

E3Live is de enige AFA dat in de natuurlijke staat verkrijgbaar is. Het is een NON-GMO variant dat geselecteerd wordt door deskundige wetenschappers en geoogst wordt in één van de schoonste meren in de Verenigde Staten (Upper Klamath Lake). Oogsten gebeurt alleen op het moment van optimale groei wanneer de AFA op z'n verst, gezondst en sterkst is. De effecten en voordelen van AFA staan in een directe relatie met de kwaliteit van het oogst proces. Door middel van 'state-of-the-art' filtratie en extractie methodieken kan E3Live een absolute zuiverheid garanderen.

Het Bijzondere Klamath Lake

afa-productie

Het Upper Klamath Lake, een hoog gelegen woestijn meer, ligt op het zuidelijke gedeelte van Oregon. Het meer wordt beschermd door een gebergte van alle kanten en kan moeilijk bereikt worden door mensen. Het meer wordt gevoed door 17 mineraal-rijke rivieren die tonnen gemineraliseerd water leveren vanuit het omliggend vulkanisch bassin.

Het Klamath meer is vrij van schadelijke bacteriën, zware metalen, pesticiden, insecticiden & herbiciden. De zon schijnt ongeveer 300 dagen per jaar wat zorgt voor een ideale plek voor AFA algen om te groeien. AFA algen reproduceren elke 20 minuten in dit gezonde water en kan daarom commercieel gewonnen worden op een zeer duurzame manier.

E3Live BrainON

E3Live + BrainOn is een gecertificeerd biologisch, gevriesdroogd AFA (Aphanizomenon flos-aquae) met een geconcentreerd opgelost organisch extract van PEA (fenylethylamine) en fycocyanine. PEA is een natuurlijk bestandsdeel van AFA en is één van de beste stoffen voor een gezonde werking van het zenuwstelsel en neurotransmitter systeem.

BrainON Capsules

E3Live Camu Camu + AFA

E3Live Camu Camu (Myrciaria dubia) is een full-spectrum camu camu fruit poeder gecombineerd met E3AFA. De Camu Camu is 100% Raw en bestaat uit een hoog gehalte aan flavonoïden en natuurlijke vitamine C. De Vitamine C uit Camu Camu wordt vele malen beter opgenomen door ons lichaam en wordt in tegenstelling tot synthetische vitamine C goed verdragen.

E3Live E3Enzymes Supreme

E3Enzymes Supreme helpt met het afbreken van vetten, eiwitten en koolhydraten in ons eten waardoor voedingstoffen gebruikt of opgeslagen kunnen worden in ons lichaam. Het bevat alle spijsverteringsenzymen die een mens nodig heeft voor een goed functionerend spijsverteringssysteem.

E3Enzymes Supreme Capsules

E3Live E3RenewME!

E3RenewME! is een gepatenteerde samenstelling dat bestaat uit AFA en MSM, Spirulina, Camu Camu, Vitamine E (tocoferolen en tocotrienolen), Cayenne, PEA, Fycocyanine, Elektrolyten (Koper, Jodium, Mangaan, Zink, Kalium, Natrium, Selenium, Chroom, Silicium en Borium). E3RenewME! kan uitstekend ingezet worden voor een ondersteuning van de gewrichten, zenuwstelsel en immuunsysteem.

E3RenewME! Poeder
E3RenewME! Capsules 400 mg

advies
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline