Reduquinol softgels 60x100mg

 39,99
60 softgels
06-2020

Direct leverbaar!

Reduquinol kristalvrij co-enzyme Q10 voor goede beschikbaarheid

Ubiquinol is de gereduceerde vorm van Co-Q10. Coenzyme Q10 kan in twee verschillende vormen bestaan, geheel geoxideerd (ubiquinon) en volledig gereduceerd (ubiquinol).

In het lichaam komt co-enzym Q10 vooral voor als ubiquinol, de actieve vorm van Q10. Ubiquinol wordt beter opgenomen door het lichaam dan de gangbare ubiquinone, omdat het direct beschikbaar is. Tot voor kort was deze variant van Q10 echter niet stabiel voor gebruik in een voedingssupplement, omdat de stof zeer gevoelig is voor licht en lucht. Bovendien kristalliseert co-enzym Q10 in olievorm en belemmert daarmee de opname van Q10.

Een zeer recente ontwikkeling is de combinatie van de gepatenteerde stabiele vorm van ubiquinol met d-limoneen. D-limoneen is een vluchtige olie uit citrusvruchten. Hierdoor wordt kristalvorming voorkomen. Door toevoeging van alfa-liponzuur worden ubiquinol en d-limoneen effectief beschermd tegen oxidatie. Reduquinol bevat de gepatenteerde vorm van ubiquinol en d-limoneen. Reduquinol met gereduceerd CoQ10 (ubiquinol) is snel beschikbaar en maagvriendelijk.

Ingrediënten

D-limoneen, ubiquinol, caprylzuur, caprinezuur, alfa-liponzuur
Reduquinol 050 mg > 3 mg alfa-liponzuur
Reduquinol 100 mg > 6 mg alfa-liponzuur

Andere ingrediënten:Antiklontermiddel (d-limoneen), Stabilisator (capsule: gelatine, glycerine, gezuiverd water), ubiquinol, Antioxidant (caprylzuur, caprinezuur), Kleurstof (karamel), alfa-liponzuur.

Aanbevolen gebruik

1 x per dag 1 softgel 100 mg ubiquinol per dag

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Extra informatie

Voedingssupplement

Voedingsconcentraat

Waarschuwingen

Met voorzichtigheid gebruiken bij gebruik van antistollingsmedicatie (coumarine-derivaten).

Niet geschikt voor zwangeren en bij borstvoeding.

Vegetarisch

Reduquinol is niet geschikt voor vegetariërs, bevat gelatine.

Inhoud

60 softgels

Contactgegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen