Meer Informatie?

Sesamolie wordt in de Ayurveda en aromatherapie veel als basisolie gebruikt. Volgens de Ayurvedische kruidenleer kan deze olie namelijk zeer diep in de weefsels doordringen. Het is een heerlijke basis voor bijvoorbeeld je eigen massageolie maar kan ook goed gebruikt worden als een dressingolie voor je salade.

Sesamolie is geschikt voor vrijwel iedereen, zelfs baby's. De olie plakt niet en irriteert de huid niet. Hij is voedend en makkelijk met andere oliën te mengen. Van nature bevat sesamolie twee anti-oxydanten en is hij rijk aan vitaminen en mineralen.

Deze sesamolie is afkomstig van biologische sesamzaadjes. Dit is een pure koudgeperste olie. Geschikt als basisolie voor je huidverzorging of recepten.

Biologische certificering

Sesam olie kopen bij Superfoods online is verzekerd zijn van gecertificeerd 100% puur biologische olie.

Aanbevolen gebruik

Geschikt als basisolie voor huidverzorging of recept (zoals een dressing).

Je kunt deze olie puur gebruiken als massageolie of eventueel mixen met andere huidverzorgende olien, zoals wonderolie of amandelolie (meestal in de verhouding 3 delen sesamolie op 1 deel "andere olie naar keuze"). Eventueel kun je er ook een paar druppels etherische olie aan toevoegen voor een heerlijke geur.

Ingrediënten

100% biologische sesam olie.

Verpakking

De olie is verpakt in een recyclebaar, BPA-vrije kunststof fles

Extra informatie

Vegetarisch

ja

Inhoud

473 ml