Normale prijs:  11,95

verkoopActiePrijs  3,95

84 tabletten
03-2020

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Floradix kruiden ijzer-tabletten bevatten een goed opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer en biedt ook belangrijke voedingsstoffen zoals B-vitamines (waaronder Foliumzuur). Het ijzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. De vitaminen uit het B-complex bevorderen de stofwisseling en de vitamine C bevordert de opname van ijzer. De kruiden en vruchtenconcentraten vormen een unieke samenstelling en leggen de basis voor een goede verdraagzaamheid en dragen zo bij aan het behoud van een normale stoelgang.

Floradix kruiden ijzer-tabletten is geschikt voor iedereen die extra vitaliteit, energie en weerstand kan gebruiken: bv. aan het begin of tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode, kinderen in de groei, ouderen of sporters.

Aanbevolen gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar:

3 maal daags 1 tablet 30 minuten vóór het eten met water innemen met wat vloeibaars (geen koffie, thee of melkproducten, want die remmen de ijzeropname). De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Werkstof per 3 tabletten % RI

IJzer 21 mg 150%

Vitamine C 30 mg 38%

Vitamine B1 1,5 mg 136%

Vitamine B2 4,5 mg 321%

Niacine 30 mg NE 188%

Vitamine B6 6,0 mg 429%

Vitamine B12 3,0 µg 120%

Foliumzuur 390 µg 195%

*RI = Referentie-inname

Floradix tabletten bevatten naast de ingrediënten uit het schema ook een extract van brandnetel, kweekwortel, spinazieblad, duizendguldenkruid, venkel, algen en rozenbottel. Het ijzerhoudend gist is plantaardig, enzymvrij en afkomstig uit Saccharomyces cerevisiae.

Zoek verder naar:

Supplementen > IJzer

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Gebruiksaanwijzing

.

Ingrediënten

.

Biologisch

Nee

Inhoud

84 tabletten

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen