Gerstegras & tarwegras vegacaps biologisch Rainforest Foods

€ 14,49

Beschikbaarheid: Direct leverbaar.

Nog 3 stuks op voorraad.

Meer Informatie?

Als je overweegt om gerstegras en tarwegras toe te voegen aan je dieet, dan bieden deze combinatie capsules een uitkomst. Tarwegras en gerstegras zijn superfoods met een vergelijkbaar profiel. Ze zijn beide rijk in chlorofyl, proteïnen, mineralen, essentiële aminozuren, magnesium, ijzer, koper, fosfor, kalium, belangrijke enzymen en andere fytonutriënten. Tarwegras en gerstegras zijn ook allebei  rijk aan vitaminen B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E en K.

Deze capsules zijn makkelijk oplosbaar, waardoor de poeder snel wordt opgenomen in je lichaam. De capsules zijn goedgekeurd voor vegetarisch en veganistisch gebruik omdat ze niet zijn gemaakt van gelatine.

De hoeveelheid vitaminen van gerstegras en tarwegras is ook significant, het bevat maar liefst 30 keer meer B1 dan koemelk. De proteïnen van gerstegras en tarwegras ondersteunen de bouw, regeneratie en onderhoud van spierweefsel. Het bevat 19 van de 22 aminozuren, inclusief alle 8 essentiële aminozuren die het lichaam niet zelf aanmaakt en uit voeding haalt. Ze zijn ideaal voor degenen die een detox willen doen en als aanvulling bij het ondersteunen van een goede gezondheid.

Nog een belangrijke eigenschap van zowel gerstegras en tarwegras is dat ze alkalisch zijn.

Als je meer wilt weten over gerstegras, kijk dan op de gerstegras producten pagina. Als je meer wilt weten over tarwegras, kijk dan op de tarwegras producten pagina.

Biologische certificering

Online gerstegras tarwegras capsules kopen van Rainforest foods is zeker zijn van 100% puur biologische gerstegras en tarwegras in 100% zuivere capsules.

Houdbaarheidsdatum

Zie 'Extra Informatie' tabje voor de minimale houdbaarheid

Productie

De gerstegras en tarwegras komt van een biologische boerderij in Canterbury, Nieuw-Zeeland. Het wordt geoogst als de plant maximaal 30 cm hoog is. Binnen 1-6 uur na de oogst wordt de gerstegras en tarwegras getransporteerd naar een biologisch gecertificeerd bedrijf, waar het vochtgehalte wordt teruggebracht tot ongeveer 4%. Elk uur worden er monsters genomen om kwaliteit van en tarwegras en  gerstegras te testen. Eenmaal gedroogd, wordt het tot gerstegras poeder en tarwegras poeder gemalen en vervolgens verpakt.

Aanbevolen gebruik gerstegras en tarwegras

Ik raad je aan om, een of twee keer per dag, 6 capsules met water te namen. Ik raad je ook aan om met lagere dosis (bijvoorbeeld 3 capsules) te beginnen tijdens de eerste week. Hiermee minimaliseer je kans op ontgiftingssymptomen.

De gerstegras en tarwegras combinatie capsules kunnen het beste worden bewaard in een koele, droge plaats. Bijvoorbeeld in de kelder, een keukenkastje, of een koele voorraadkast. Maar niet in de koelkast.

Ingrediënten

  • Biologische gerstegraspoeder en tarwegraspoeder.
  • HPMC capsules op basis van planten cellulose, de capsules zijn Vegetarian Society-goedgekeurd, Halal en Kosher-gecertificeerd.

Tags: barley grass & wheatgrass, gerstengras

Extra informatie

Minimaal houdbaar tot

28 feb. 2018

Inhoud

140 x 500mg

Land van Herkomst

Nieuw-Zeeland

Waarschuwingen

Tarwegras kan een wisselwerking hebben met sommige geneesmiddelen, dit komt met name door het hoge gehalte vitamine K, dat van invloed kan zijn op de bloedstolling. Gebruik wordt afgeraden wanneer iemand antistollingsmiddelen (bloedverdunners) of statines slikt.

Merk

Rainforest Foods

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl Protonstraat 9a 9743 AL Groningen

Disclaimer

Over je gezondheid

Je wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan je (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen. Als je lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een therapeut of (natuur)arts en volg zijn/haar adviezen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij je aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of al verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met je (via email of telefonisch).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting op deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is moet je, als je zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het op kinderen gericht is moet je eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

Over de informatie op deze website

Ondanks dat alle informatie op onze websites en in onze emails met zorg en aandacht zijn samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Gebruikers van onze informatiebronnen kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Het gebruiken of toepassen van de informatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Aansprakelijkheid

Superfoodsonline stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Niets uit deze website mag op enigerlei wijze worden overgenomen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Superfoodsonline.

Contact

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.