Gerstegras & Tarwegras BIO

Kenmerken:

  • Gerstegras & Tarwegras
  • Biologisch
  • 140 Vegacaps

Meer Informatie?

Als je overweegt om gerstegras en tarwegras toe te voegen aan je dieet, dan bieden deze combinatie capsules een uitkomst. Tarwegras en gerstegras zijn superfoods met een vergelijkbaar profiel. Ze zijn beide rijk in chlorofyl, proteïnen, mineralen, essentiële aminozuren, magnesium, ijzer, koper, fosfor, kalium, belangrijke enzymen en andere fytonutriënten. Tarwegras en gerstegras zijn ook allebei  rijk aan vitaminen B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E en K.

Deze capsules zijn makkelijk oplosbaar, waardoor de poeder snel wordt opgenomen in je lichaam. De capsules zijn goedgekeurd voor vegetarisch en veganistisch gebruik omdat ze niet zijn gemaakt van gelatine.

De hoeveelheid vitaminen van gerstegras en tarwegras is ook significant, het bevat maar liefst 30 keer meer B1 dan koemelk. De proteïnen van gerstegras en tarwegras ondersteunen de bouw, regeneratie en onderhoud van spierweefsel. Het bevat 19 van de 22 aminozuren, inclusief alle 8 essentiële aminozuren die het lichaam niet zelf aanmaakt en uit voeding haalt. Ze zijn ideaal voor degenen die een detox willen doen en als aanvulling bij het ondersteunen van een goede gezondheid.

Nog een belangrijke eigenschap van zowel gerstegras en tarwegras is dat ze alkalisch zijn.

Als je meer wilt weten over gerstegras, kijk dan op de gerstegras producten pagina. Als je meer wilt weten over tarwegras, kijk dan op de tarwegras producten pagina.

Biologische certificering

Online gerstegras tarwegras capsules kopen van Rainforest foods is zeker zijn van 100% puur biologische gerstegras en tarwegras in 100% zuivere capsules.

Productie

De gerstegras en tarwegras komt van een biologische boerderij in Canterbury, Nieuw-Zeeland. Het wordt geoogst als de plant maximaal 30 cm hoog is. Binnen 1-6 uur na de oogst wordt de gerstegras en tarwegras getransporteerd naar een biologisch gecertificeerd bedrijf, waar het vochtgehalte wordt teruggebracht tot ongeveer 4%. Elk uur worden er monsters genomen om kwaliteit van en tarwegras en  gerstegras te testen. Eenmaal gedroogd, wordt het tot gerstegras poeder en tarwegras poeder gemalen en vervolgens verpakt.

Aanbevolen gebruik gerstegras en tarwegras

Ik raad je aan om, een of twee keer per dag, 6 capsules met water te namen. Ik raad je ook aan om met lagere dosis (bijvoorbeeld 3 capsules) te beginnen tijdens de eerste week. Hiermee minimaliseer je kans op ontgiftingssymptomen.

De gerstegras en tarwegras combinatie capsules kunnen het beste worden bewaard in een koele, droge plaats. Bijvoorbeeld in de kelder, een keukenkastje, of een koele voorraadkast. Maar niet in de koelkast.

Ingrediënten

  • Biologische gerstegraspoeder en tarwegraspoeder.
  • HPMC capsules op basis van planten cellulose, de capsules zijn Vegetarian Society-goedgekeurd, Halal en Kosher-gecertificeerd.

Tags: barley grass & wheatgrass, gerstengras

Extra informatie

Waarschuwingen

Tarwegras kan een wisselwerking hebben met sommige geneesmiddelen, dit komt met name door het hoge gehalte vitamine K, dat van invloed kan zijn op de bloedstolling. Gebruik wordt afgeraden wanneer iemand antistollingsmiddelen (bloedverdunners) of statines slikt.

Inhoud

140 vegacaps

Land van Herkomst

Nieuw-Zeeland

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen