Punarnava poeder

Kenmerken:

  • Biologisch
  • 227 gram

Normale prijs:  18,95

verkoopActiePrijs  4,95

227 gram
08-2019

Direct leverbaar!

Punarnava is een kruid dat in de Ayurveda wordt toegepast bij een inwendige reiniging. In deze kruidenleer is beschreven dat Punarnava de nieren en lever ondersteunt bij het uitscheiden van afvalproducten en de vochtbalans in het lichaam reguleert.

Biologische certificering

Dit kruid heeft een USDA Organic biologische certificering.

Aanbevolen gebruik

Een tot twee maal daags 1/4 - 1/2 theelepel met warm water innemen (of zoals aanbevolen door een (natuurgeneeskundig) arts).

Ingrediënten

Punarvava wortel poeder (BOerhaavia diffusa)

Houdbaarheid

Banyan Botanicals maakt geen gebruik van houdbaarheidsdatums. Zij hebben namelijk de overtuiging dat de kruiden onbeperkt houdbaar zijn. Toch zullen gedroogde kruiden in de loop van de jaren wel hun medicinale krachten langzaam verliezen. Daarom hebben wij op de website een houdbaarheid aangegeven van 2 jaar na productie (zie tabblad "extra informatie").

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Waarschuwingen

Bewaren bij kamertemperatuur, afgesloten en uit het zonlicht. Buiten bereik van kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit product is geen vervanging van gevarieerde voeding. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg altijd een (natuurgeneeskundig) arts bij gebruik van kruiden.

Inhoud

227 gram