Alles over Lactobacillus Fermentum

Probiotica is op dit moment misschien wel de meest onderzochte vorm van suppletie. Lactobacillus Fermentum speelt een centrale rol in probiotica supplementen. Op deze pagina vind je alles over de Lactobacillus Fermentum, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Lactobacillus Fermentum is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Lactobacillus Fermentum?

Fermentum is een bacterie uit de lactobacillus familie en is verwant aan reuteri. Het komt voornamelijk voor in gefermenteerde dierlijke en plantaardige materialen. Je komt het vaak tegen in zuurdezem brood. In het menselijke lichaam komt het vaak voor in de blaas en urinewegen en bij vrouwen in het vaginale kanaal.

wat is Lactobacillus Fermentum?
voor wie is Lactobacillus Fermentum?

Voor wie is Lactobacillus Fermentum?

L. Fermentum wordt het meest door vrouwen gebruikt in probiotica supplementen voor een specifieke toepassing. Maar het is ook prima te gebruiken in brede supplementen voor een algemene ondersteuning. Een gezond lichaam heeft een levende kolonie aan fermentum bacteriën.

Lactobacillus Fermentum supplementen zijn voor mensen die:

  • een slechte darmflora hebben
  • een ondersteuning voor blaas & urinewegen zoeken
  • last hebben van vrouwelijke ongemakken
  • weinig gefermenteerd voedsel eten

De toepassingen, voordelen en werking van Lactobacillus Fermentum:

✔  Goed voor de spijsvertering*

✔  Goed verdraagbaar

✔  Biobeschikbare biotica

✔  Ondersteunt blaas & urinewegen*

✔  Goed bij vrouwelijke ongemakken*

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Lactobacillus Fermentum? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Hier voldoet de beste probiotica aan:

De meeste probiotica supplementen maken soortgelijke gezondheidsclaims en het is moeilijk om te bepalen welk supplement nou écht goed is. Wij beoordelen probiotica supplementen met de volgende punten:

Hoeveelheid CFU's

Sommige probiotica producten bevatten 1 miljard kolonie vormende eenheden (KVE, of colony forming units (CFU) in het Engels) en andere bevatten meer dan 100 miljard. De hoeveelheid kve verteld niet het hele verhaal, maar de hoge doseringen zijn vaker wel een stuk effectiever dan de lage doseringen.

Kwaliteit van de stammen

Sommige probiotische stammen zijn belangrijker dan andere. Sommige probiotica supplementen bevatten goedkopere stammen terwijl andere verschillende high-end stammen gebruiken voor maximale effectiviteit.

Diversiteit van de stammen

Sommige probiotica gebruiken maar 1 of 2 stammen. Dat is prima, mits ze een specifieke toepassing hebben. Voor een goeie algemene werking koop je een probiotica supplement dat ongeveer 15 tot 100 miljard bacteriën van dezelfde stam (KVE) bevat, een multi-strain probiotica. Zoek naar een probiotica supplement met verschillende stammen; een multi-species probiotica (breed spectrum), omdat niet één stam alles kan.

Opneembaarheid & Overlevingsvermogen

Zoek naar stammen die ervoor zorgen dat de probiotica ook in de darm aankomen en in staat zijn zich te koloniseren. Soms bestaan de capsules uit maagzuur-resistente hulpstoffen om te zorgen dat er een betere opneembaarheid plaatsvindt.

Transparantie & Reputatie

Wordt er vermeld dat het product gemaakt is met “actieve en levende culturen” dan is dit beter dan dat er vermeld wordt dat het alleen gemaakt is van “actieve culturen”. Na fermentatie kan het product met warmte in aanraking zijn gekomen wat zowel de goede als slechte bacteriën doodt en ook invloed heeft op de houdbaarheid.

Geadverteerde claims

Sommige probiotica supplementen hebben claims die veel te ver gaan. Ja, probiotica kan een bijzonder goed effect hebben op het lichaam en ondersteuning bieden, maar het is geen wondermiddel en zal niet binnen een paar dagen al je klachten doen verdwijnen. Val niet voor gezondheidsclaims die niet op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd zijn.

De beste Lactobacillus Fermentum supplementen

x

x

De beste Lactobacillus Fermentum supplementen voldoen aan de volgende eisen:

  • Gekeurd en geanalyseerd
  • Geen onnodige toevoegingen
  • x
  • x
Lactobacillus Fermentum supplement

✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2012 - 2021 Superfoodsonline