Probioguard

Kenmerken:

8 Miljard Bacterien
4 Stammen
Met Streptococcus Thermophilus
Ook L. Bulgaricus
60 capsules
 29,99
60 capsules
06-2018

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

Probioguard (Probioticapreparaat) van Lamberts bevat vier zorgvuldig geselecteerde stammen goede bacteriën: Lactobacillus acidophilus (La5), Bifidobacteriën (Bb12), Streptococcus thermophilus en Lactobacillus delbrueckii ssp bulgaricus.

De samenstelling van Probioguard is er speciaal op afgestemd om de bacteriesamenstelling in je darmen weer in de goede verhoudingen te krijgen. De bacteriën zijn gevriesdroogd opgenomen en omringt door een zuurstabiele polysacharidematrix, waardoor ze beschermd worden tegen de hoog zure condities in de maag. Deze speciale matrix verhoogd de overlevingskans in de maag met een factor 50.

Ingrediënten

2 capsules bevatten: Lactobacillus acidophilus La5, Bifidobacterium Bb12, Streptococcus thermophilus STY31 en Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus LBY 27 8x109 (8 miljard) levende bacteriën*
*op het moment van productie
De dextrose en sucrose inhoud tezamen weegt minder dan 1/50 van een theelepel (minder dan een 1/2 calorie).
Hulpstoffen: dextrose, capsule (gelatine, titaandioxide), sucrose en magnesiumstearaat.

Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules per dag, een in de ochtend en een in de avond met wat water of melk bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd. Niet innemen met hete dranken: hitte doodt bacteriën.
Waarschuwingen voor gebruik: Indien antibiotica gebruikt wordt pas innemen minstens twee uur na inname van het antibioticum.

Extra informatie

Inhoud

60 capsules