Alles over Agaricus Blazei

Agaricus Blazei is een populaire paddestoel voor het immuunsysteem. Op deze pagina vind je alles over de Agaricus Blazei, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Agaricus Blazei is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Agaricus: Paddenstoel van de Zon

agaricus

Agaricus (Agaricus blazei) is een zwammensoort uit de familie Agaricaceae. Hij is ook bekend als Amandelpaddenstoel (vanwege de amandelsmaak), Cogumelo do Sol (paddenstoel van de zon), Cogumelo de Deus (Gods paddenstoel), Cogumelo de Vida (paddenstoel des levens) en Agarikusutake. Agaricus subrufescens komt in het wild voor in Californië. Daarnaast komt hij gecultiveerd voor in Hawaï, Groot-Brittannië, Nederland, Israël, Taiwan en Brazilië.

Er worden op dit moment veel studies wetenschappelijke studies gedaan naar de immuunsysteem* ondersteunende eigenschappen, een toepassing die in Japan en China al heel lang gebruikt wordt.

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze veiligheidspagina.

Informatie over alle Paddestoelen op één plek?

Wil je meer weten over andere paddestoelen, kijk dan hier op de paddestoelen categoriepagina.

Is Agaricus Blazei veilig?

Agaricus Blazei is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Agaricus Blazei en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Agaricus Blazei bijwerkingen en nadelen?

Agaricus Blazei is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Agaricus Blazei?

Veel mensen gebruiken Agaricus Blazei langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Agaricus Blazei productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Agaricus Blazei anders dan de Agaricus Blazei van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Agaricus Blazei te koop?" Wij leveren enkel de beste Agaricus Blazei waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Agaricus Blazei te voelen?

Agaricus Blazei is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Agaricus Blazei voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Agaricus Blazei te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.