Paardenbloem Arkocaps

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Paardenbloem is een zuiverend kruid en heeft een vochtafdrijvende werking. Het wordt vaak ingezet om de lever en nieren te ondersteunen. Daarnaast is het een bron van veel vitaminen, mineralen en vezels.

Arkocaps Paardebloem capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde wortels. Alleen de wortels die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en in zuivere vorm als homogeen totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Paardebloem.

Arkocaps Paardebloem capsules bevatten geen toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij

Aanbevolen gebruik

's Morgens en 's middags 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Raadpleeg altijd een arts als je paardenbloem gaat gebruiken in combinatie met geneesmiddelen.

Ingrediënten

Elke capsule bevat: 325 mg van de wortel van de Taraxacum dens-leonis en is gestandaardiseerd op 7% fructosaan.

Paardebloemwortelpoeder (Taraxacum dens-leonis, 76% hetzij 325 mg per capsule), plantaardig magnesiumstearaat, kiezelzuur. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Inhoud

45 vegacaps

Distributeur

Arkopharma - Postbus 10255, 1301 AG Almere