Osteo-10

* Verplichte velden

* Verplichte velden

1 stuk:  € 39,90
Zet op verlanglijst
Beschrijving

Osteo-10 een unieke combinatie van mineralen, vitamines en eiwitten die bijdragen aan het behoud van normale botten.

Onze botdichtheid kun je niet los zien van lichamelijke inspanning. En inspanning is op haar beurt niet los te zien van voldoende spierontwikkeling.

Naarmate je ouder wordt, leveren je op deze vlakken steeds meer in. Het behoud van zowel botmassa als spiermassa is daarom van het grootste belang. Met Osteo-10 heb je een voedingssupplement dat u hierin optimaal kan ondersteunen.

In Osteo-10 zit magnesium, zink, mangaan, calcium, fosfor, vitamine C, vitamine D3, vitamine K2 en eiwitten.

De vitamine D3 en calcium helpen bij het remmen van het verlies van mineralen uit botweefsel dit is vooral belangerijk bij vrouwen na de overgang. Een lagere mineraaldichtheid van de botten verhoogt het risico op botbreuken.

Osteo-10 bevat alle belangrijke voedingsbestanddelen voor het behoud van normale botten en spieren. De doseringen van deze bestanddelen zijn zodanig gekozen dat het supplement maximaal effectief is en tegelijkertijd veilig is in gebruik.

Let op: Osteo-10 is niet geformuleerd voor behoud van kraakbeen. Gebruik daarvoor als aanvulling Chondroïtine, Asu forte of Arthro-5.

De grote verschillen tussen Osteo-10 en andere supplementen voor de botten.

Osteo-10 bevat, als enige supplement in haar categorie, alle essentiële voedingselementen voor behoud van normale botten.

Daarnaast bevat het deze vitamines, mineralen en eiwitten in zowel zinvolle als veilige doseringen.

Osteo-10 is uniek doordat het whey- en caseïne-eiwitten bevat die belangrijk zijn voor het behoud en herstel van spiermassa en tegelijkertijd bijdragen aan het behoud van een normale botstructuur.

Osteo-10 bevat calcium en fosfor in de gunstige 2:1 verhouding.

Bij de formulering is gekozen voor echt voedingscalcium; het calcium is van nature aanwezig in de in Osteo-10 verwerkte eiwitbronnen.

Een te hoge consumptie van calcium uit traditionele calciumsupplementen wordt in verband gebracht met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Het gebruik van echt voedingscalcium in een meer bescheiden hoeveelheid is vrij van die verdenking.

Osteo-10 en Natural Multi vullen elkaar goed aan.

Toepassing & Gebruik

Gebruiksaanwijzing

Hoe gebruikt u Osteo-10?

In de vorm van een dagelijkse eiwitshake met lekkere vanillesmaak.

Mix 1-4 afgestreken maatschep osteo-10 (20 gram) per 100ml (noten)melk, water of vruchtensap of bedenk zelf je favoriete mixrecept.

Dosering;

1 maatschep dagelijks is een milde dosering bij 2 maatscheppen per dag is de aanbevolen dosering en dan heb je een krachtige dosering.

Inname van Osteo-10 met volle melk en/of olie- of vethoudende maaltijd bevordert de opname van de vetoplosbare vitamines D3 en K2.

Gebruik maximaal 4 maatscheppen Osteo-10 per dag.

Houd je aan de aanbevolen dagelijkse dosering, tenzij anders geadviseerd. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaring

Afgesloten, droog, donker, koel (15°C-20°C). Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Voedingssupplement

Combinatiepreparaat

Ingrediënten

Ingrediënten Osteo-10 Vanille

Microgefilterd wei-eiwit isolaat en melkeiwit isolaat (bevatten melkeiwit en lactose), vitaminen- en mineralenmix, smaakaroma vanille, emulgator sojalecithine, zoetstof sucralose.

Ingrediënten Osteo-10 Chocolade

Microgefilterd wei-eiwit isolaat en melkeiwit isolaat (bevatten melkeiwit en lactose), vitaminen- en mineralenmix, magere cacaopoeder, emulgator sojalecithine, zoetstof sucralose.

Ingrediënten Osteo-10 Aardbei

Microgefilterd wei-eiwit isolaat en melkeiwit isolaat (bevatten melkeiwit en lactose), vitaminen- en mineralenmix, smaakaroma aardbei, emulgator sojalecithine, zoetstof sucralose. kleurstof bietenrood.

Allergenen

Allergenen
Gluten ?
Schaaldieren ?
Eieren ?
Vis ?
Pinda ?
Soja ?
Melk (inclusief lactose) ?
Noten ?
Zoetstoffen ?
Cafeïne ?
Gist ?
Lupine ?
Mais ?
Allergenen
Mosterd ?
Rijst ?
Selderij ?
Sesamzaad ?
Weekdieren ?
Zwaveldioxide en Sulfiet ?
Geschikt voor vegetariërs ?
Geschikt voor veganisten ?
Synthetische kleurstoffen ?
Synthetische smaakstoffen ?
Conserveermiddelen ?
GMO ?
? = Kan sporen bevatten van

Biologisch keurmerk

Dit product heeft geen biologisch keurmerk

Ervaringen & Reviews