Orthiflor Start poeder 42g Orthica

Normale prijs:  16,95

verkoop AANBIEDING prijs  10,00

42 gram
03-2019

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

Probiotica voor moeder en kind. Bevat Ecologic Panda

Orthiflor Start is te gebruiken tijdens de laatste zes weken van de zwangerschap en bij zuigelingen vanaf de geboorte tot de leeftijd van 1 jaar. Orrhiflor start is een Probioticamix met drie verschillende bacteriestammen.

Aansluitend kan Orthiflor Sensitive gebruikt worden.

Aanbevolen gebruik

De aanbevolen dosering voor zwangeren vanaf de laatste 6 weken van de zwangerschap is 3 gram per dag (twee maatschepjes). Het poeder toevoegen aan een half glas lauw water, minimaal 15 minuten laten staan, doorroeren en opdrinken. Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan. De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf de geboorte tot 1 jaar is 3 gram per dag (twee maatschepjes). Toevoegen aan opgewarmde flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water (temperatuur maximaal 37 °C), niet langer dan 5 minuten laten staan.

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Bij gebruik door zuigelingen jonger dan zes weken of bij zuigelingen die onder artsenbehandeling staan, is deskundige begeleiding aanbevolen.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

De verpakking na gebruik zorgvuldig sluiten, droog en bij kamertemperatuur bewaren en geopende verpakking binnen 3 maanden opgebruiken.

Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.

Ingrediënten

Twee maatschepjes (3 gram) bevatten:

bacteriepreparaat 3 x 109 kve*
in ongeveer gelijke verhoudingen:  
- Bifidobacterium bifidum  
- Bifidobacterium infantis  
- Lactococcus lactis
*kve = kolonievormende eenheden

overige Ingrediënten

rijstzetmeel, maltodextrine, bacteriecultuur

Verpakking

Hersluitbaar plastic flesje

Extra informatie

Allergenen Informatie

Bevat geen; Gluten, lactose, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Vegetarisch

vegetarisch

Inhoud

42 gram