Omega-3 Visolie 1000 mg

Prijs/Kwaliteit: Pure Marinol™ Visolie
Een visolie met het accent op zuiverheid (Marinol™). Gewonnen uit speciaal geselecteerde vis met het laagste gehalte aan zware metalen, dioxinen, PCB’s en andere vervuilingen. Wij raden deze visolie aan voor iedereen die een goede kwaliteit visolie product wens voor een goede prijs.

Visolie:
Is goed voor de hersenen, hart en bloedvaten
Is belangrijk voor de ogen en de bloeddruk

Kenmerken:

 • Marinol™ visolieconcentraat
 • 210 EPA & 150 DHA
 • 180 capsules
Houdbaarheidsdatum 05-2024
Levertijd In voorraad
 •  € 22,90
  1 stuk
   
 •  € 21,53
  3 stuks
  6% korting
 •  € 20,84
  6 stuks
  9% korting
 •  € 20,15
  12 stuks
  12% korting
 € 22,90
Zet op verlanglijst
Beschrijving

Omega-3 van Glucosamine.com is geproduceerd is voor zuiverheid: Marinol™.

Omega-3 vetzuren hebben veel gunstige effecten op je lichaam. In wetenschappelijk onderzoek en via internet is veel te vinden over de gezonde eigenschappen van omega-3. Twee capsules leveren al ruimschoots de door de Nationale Gezondheidsraad aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vetzuren.

Voordelen van de Omega-3 van Glucosamine.com

Een visolie met het accent op zuiverheid (Marinol™). Gewonnen uit speciaal geselecteerde vis met het laagste gehalte aan zware metalen, dioxinen, PCB’s en andere vervuilingen.

Door toepassing van een aanvullend grondig zuiveringsprocédé wordt het laagst mogelijke niveau aan vervuilende stoffen gerealiseerd. Vrijwel alle vervuilende stoffen blijken niet detecteerbaar! Hoge concentratie omega-3 vetzuren: 480 mg Omega-3 vetzuren per capsule waarvan 210 mg EPA en 150 mg DHA. Deze hoge concentratie is op natuurlijke wijze bereikt, niet door chemische bewerking.

Een prijsniveau dat veel lager is dan wat gebruikelijk is voor een kwaliteitsolie. De prijs is zelfs vergelijkbaar met de laagst geprijsde standaard visoliën.

Visolie en capsules geproduceerd door vooraanstaande West-Europese producenten, die voldoen aan de strenge GMP- en HACCP-eisen. Kwaliteit getest door onafhankelijk laboratorium.

Levering in capsules van visgelatine.

Vrijwel vrij van vissmaak en -geur!

Het 2 à 3 maal per week consumeren van vette vissoorten wordt aanbevolen door de Nationale Gezondheidsraad. Wetenschappers zijn het er over eens dat het merendeel van de gunstige effecten op de gezondheid te danken is aan de Omega-3 vetzuren EPA en DHA in de olie van de vis.

Ondanks de voordelen voor de gezondheid eet niet iedereen graag vis. Sommige mensen staat de smaak niet aan. Anderen zijn (terecht) bezorgd om de vervuiling van vette vis uit zeeën en kwekerijen. De vis kan hoge concentraties kwik, PCB’s, dioxinen en andere giftige stoffen bevatten. Veel mensen kiezen vanwege het gemak, de afwezigheid van een vissmaak of vanwege de zuiverheid voor het gebruik van visolie in capsules.Omdat de eerder genoemde vervuiling vooral in de olie achterblijft, is het zaak een zo schoon mogelijke visolie te gebruiken.

Ingrediënten

Kwaliteit

Er zijn weinig visoliën zoals Marinol™ waaraan de producent een merknaam verbindt. Veel visoliën worden merkloos verhandeld via tussenhandelaren. Bij Glucosamine.com weten ze welk bedrijf achter een product zit en volgens welke principes het werkt.

Marinol™ is een zuivere, natuurlijke visolie.

Zuiverheid

De vis waaruit de visolie is gewonnen betreft voornamelijk ansjovis. Deze wordt gevangen in de Stille Oceaan voor de kust van Zuid-Amerika. De Stille Oceaan is in vergelijking met andere zeeën niet erg vervuild. Hierdoor is ook de visolie schoon. De binnengekomen visolie wordt geconcentreerd en gezuiverd waarna het eindproduct Marinol™ wordt gecontroleerd. Het uiteindelijke resultaat is een visolie met het laagst mogelijke niveau aan vervuilende stoffen.

Glucosamine.com laat zelf de visolie nog eens controleren door een onafhankelijk laboratorium (KBBL) op de aanwezigheid van zware metalen en andere schadelijke stoffen als dioxines. Die concentraties blijken zo laag te zijn dat ze óf niet detecteerbaar zijn óf zeer ver onder de toegestane limiet zitten.

Zo bevat bijvoorbeeld zalm relatief veel dioxines. Het gehalte is in sommige gevallen zelfs zo hoog dat enkele porties al de maandelijkse inname-limiet van dioxine bevatten! Ter vergelijking: Je zou van onze visolie elke dag enkele duizenden capsules moeten nemen voordat je aan de inname-limiet van dioxines komt.

Hogere concentratie

Marinol™ heeft een hogere concentratie goede vetzuren dan standaard-visoliën. Per capsule van 1000 mg bevat het gemiddeld 360 mg EPA en DHA. Voor een standaard-visolie is dat ongeveer 275 mg.

De hoge concentratie is bereikt met behulp van een zo natuurlijk mogelijk (enzymatisch) proces. Oliën met een nog hoger gehalte EPA en DHA worden meestal verkregen met behulp van een chemisch proces. Daarvan zijn wij geen voorstander; wij kiezen voor een zo natuurlijk mogelijke olie.

Gebruik visolie capsules

Medicijninteracties en waarschuwingen

Er zijn geen negatieve interacties van medicijnen met Omega-3 bekend.

Bij de aanbevolen doseringen zijn geen neveneffecten van Omega-3 te verwachten.

Zwangerschap

Visolie/Omega-3 kan heel goed tijdens zwangerschap en de periode van borstvoeding worden gebruikt! De vetzuren hebben een gunstige invloed op zowel moeder als kind. Zo dragen omega-3 vetzuren uit vis bij aan onder meer de ontwikkeling van de hersenen van het kind. Mocht je zwanger zijn dan raden wij je zeker aan hier het een en ander over te lezen.

Toepassing & Gebruik

Gebruiksaanwijzing

Het aanbevolen gebruik van Omega-3 is 2 capsules per dag voor een gunstige invloed op o.a. hart- en vaatstelsel, gemoedstoestand, huid en zenuwstelsel. Het aanbevolen gebruik is 4 capsules per dag voor een gunstige invloed op de gewrichten.

Je kunt de capsules naar keus tegelijk of verdeeld over de dag innemen. Het verdient de voorkeur om de capsules in te nemen bij de maaltijd(en) of met ruim water.

Gebruik niet meer dan 6 capsules per dag.

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen dienen niet te worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding.

Heb je moeite met het doorslikken van capsules? Je kunt dan de zachte capsules doorprikken met een naald. De olie kun je dan uit de capsule laten lopen en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt.

Houd je aan de aanbevolen dagelijkse dosering, tenzij anders geadviseerd. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Gezondheidseffecten

Gezondheidseffecten
Visolie
 • Is goed voor de bloeddruk
 • Draagt bij aan de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen
 • Is goed voor de gemoedstoestand
 • Heeft een gunstige invloed op het hart
 • Draagt bij aan een normaal psychologisch functioneren
Vitamine E
 • Beschermt de cellen tegen oxidatieve schade (vrije radicalen)

Bewaring

Afgesloten, droog, donker, koel (15°C-20°C). Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Voedingssupplement

Vetzuurpreparaat

Inhoud

180 capsules

Ingrediënten

Samenstelling op basis van 1 capsule (dagdosering)

Ingrediënten Inhoud IE/EH ADH
Visolie (omega-3) 1000 mg
Waarvan:
EPA (eicosapentaeenzuur) 210 mg
DHA (docosahexaeenzuur) 150 mg
Omega-3 vetzuren 480 mg
Tocoferolen (Vitamine E) 3 mg 4.5 eh 25 %
Hulpstoffen
Gemengde tocoferolen (Antioxidant)
Glycerol (Capsule)
Visgelatine (Capsule)

Ingrediëntenlijst

Visolie (omega-3), Waarvan:, EPA (eicosapentaeenzuur), DHA (docosahexaeenzuur), Omega-3 vetzuren, Tocoferolen (Vitamine E), Visgelatine, Glycerol, Gemengde tocoferolen

Allergenen

Allergenen
Gluten Nee
Schaaldieren Nee
Eieren Nee
Vis Ja
Pinda Nee
Soja Nee
Melk (inclusief lactose) Nee
Noten Nee
Zoetstoffen Nee
Cafeïne Nee
Gist Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Allergenen
Mosterd Nee
Rijst Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Weekdieren Nee
Zwaveldioxide en Sulfiet Nee
Geschikt voor vegetariërs Ja
Geschikt voor veganisten Nee
Synthetische kleurstoffen Nee
Synthetische smaakstoffen Nee
Conserveermiddelen Nee
GMO Nee

Biologisch keurmerk

Dit product heeft geen biologisch keurmerk

Ervaringen & Reviews

Ervaringen & Reviews

5
1review
5 ster
1
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0

Voeg een review toe en verdien meteen 10 spaarpunten

Klantenrecensies
 • Brain power

  Ik gebruik nu al een paar jaar deze visolie en het voldoet mij uitstekend. Goede kwaliteit en vriendelijk geprijsd. Van andere goedkopere visolie krijg ik 'visboeren'. Ik heb het gevoel dat in ieder geval mijn concentratievermogen er door is verbeterd. Verder is mijn huid er beter uit gaan zien. Sinds een jaar geef ik het nu ook aan mijn zoon van 14 en of het hier aan ligt of niet maar zijn schoolresultaten zijn er erg op vooruit gegaan dus we blijven het lekker gebruiken. Ik neem drie capsules per dag en mijn zoon twee in de ochtend. Al las ik recent dat je visolie beter voor de hoofdmaaltijd kunt nemen. Aanrader!

  Door Hanz op

  Notitie