Omega-3 Visolie 1000 mg

Prijs/Kwaliteit: Pure Marinol™ Visolie
Een visolie met het accent op zuiverheid (Marinol™). Gewonnen uit speciaal geselecteerde vis met het laagste gehalte aan zware metalen, dioxinen, PCB’s en andere vervuilingen. Wij raden deze visolie aan voor iedereen die een goede kwaliteit visolie product wens voor een goede prijs.

Visolie:
Is goed voor de hersenen, hart en bloedvaten
Is belangrijk voor de ogen en de bloeddruk

Kenmerken:

Beste Prijs/Kwaliteit
Marinol™ visolieconcentraat
90% Omega-3
210 EPA & 150 DHA
 18,90
180 capsules
04-2020
 •  17,90
  2 stuks
  6% korting
 •  16,90
  3 stuks
  11% korting
 •  15,90
  6 stuks
  16% korting
 •  14,90
  12 stuks
  22% korting

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Omega-3 van Glucosamine.com is geproduceerd is voor zuiverheid: Marinol™.

Omega-3 vetzuren hebben veel gunstige effecten op je lichaam. In wetenschappelijk onderzoek en via internet is veel te vinden over de gezonde eigenschappen van omega-3. Twee capsules leveren al ruimschoots de door de Nationale Gezondheidsraad aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vetzuren.

Voordelen van de Omega-3 van Glucosamine.com

Een visolie met het accent op zuiverheid (Marinol™). Gewonnen uit speciaal geselecteerde vis met het laagste gehalte aan zware metalen, dioxinen, PCB’s en andere vervuilingen.

Door toepassing van een aanvullend grondig zuiveringsprocédé wordt het laagst mogelijke niveau aan vervuilende stoffen gerealiseerd. Vrijwel alle vervuilende stoffen blijken niet detecteerbaar! Hoge concentratie omega-3 vetzuren: 480 mg Omega-3 vetzuren per capsule waarvan 210 mg EPA en 150 mg DHA. Deze hoge concentratie is op natuurlijke wijze bereikt, niet door chemische bewerking.

Een prijsniveau dat veel lager is dan wat gebruikelijk is voor een kwaliteitsolie. De prijs is zelfs vergelijkbaar met de laagst geprijsde standaard visoliën.

Visolie en capsules geproduceerd door vooraanstaande West-Europese producenten, die voldoen aan de strenge GMP- en HACCP-eisen. Kwaliteit getest door onafhankelijk laboratorium.

Levering in capsules van visgelatine.

Vrijwel vrij van vissmaak en -geur!

Het 2 à 3 maal per week consumeren van vette vissoorten wordt aanbevolen door de Nationale Gezondheidsraad. Wetenschappers zijn het er over eens dat het merendeel van de gunstige effecten op de gezondheid te danken is aan de Omega-3 vetzuren EPA en DHA in de olie van de vis.

Ondanks de voordelen voor de gezondheid eet niet iedereen graag vis. Sommige mensen staat de smaak niet aan. Anderen zijn (terecht) bezorgd om de vervuiling van vette vis uit zeeën en kwekerijen. De vis kan hoge concentraties kwik, PCB’s, dioxinen en andere giftige stoffen bevatten. Veel mensen kiezen vanwege het gemak, de afwezigheid van een vissmaak of vanwege de zuiverheid voor het gebruik van visolie in capsules.Omdat de eerder genoemde vervuiling vooral in de olie achterblijft, is het zaak een zo schoon mogelijke visolie te gebruiken.

Ingrediënten

Kwaliteit

Er zijn weinig visoliën zoals Marinol™ waaraan de producent een merknaam verbindt. Veel visoliën worden merkloos verhandeld via tussenhandelaren. Bij Glucosamine.com weten ze welk bedrijf achter een product zit en volgens welke principes het werkt.

Marinol™ is een zuivere, natuurlijke visolie.

Zuiverheid

De vis waaruit de visolie is gewonnen betreft voornamelijk ansjovis. Deze wordt gevangen in de Stille Oceaan voor de kust van Zuid-Amerika. De Stille Oceaan is in vergelijking met andere zeeën niet erg vervuild. Hierdoor is ook de visolie schoon. De binnengekomen visolie wordt geconcentreerd en gezuiverd waarna het eindproduct Marinol™ wordt gecontroleerd. Het uiteindelijke resultaat is een visolie met het laagst mogelijke niveau aan vervuilende stoffen.

Glucosamine.com laat zelf de visolie nog eens controleren door een onafhankelijk laboratorium (KBBL) op de aanwezigheid van zware metalen en andere schadelijke stoffen als dioxines. Die concentraties blijken zo laag te zijn dat ze óf niet detecteerbaar zijn óf zeer ver onder de toegestane limiet zitten.

Zo bevat bijvoorbeeld zalm relatief veel dioxines. Het gehalte is in sommige gevallen zelfs zo hoog dat enkele porties al de maandelijkse inname-limiet van dioxine bevatten! Ter vergelijking: Je zou van onze visolie elke dag enkele duizenden capsules moeten nemen voordat je aan de inname-limiet van dioxines komt.

Hogere concentratie

Marinol™ heeft een hogere concentratie goede vetzuren dan standaard-visoliën. Per capsule van 1000 mg bevat het gemiddeld 360 mg EPA en DHA. Voor een standaard-visolie is dat ongeveer 275 mg.

De hoge concentratie is bereikt met behulp van een zo natuurlijk mogelijk (enzymatisch) proces. Oliën met een nog hoger gehalte EPA en DHA worden meestal verkregen met behulp van een chemisch proces. Daarvan zijn wij geen voorstander; wij kiezen voor een zo natuurlijk mogelijke olie.

Gebruik visolie capsules

Medicijninteracties en waarschuwingen

Er zijn geen negatieve interacties van medicijnen met Omega-3 bekend.

Bij de aanbevolen doseringen zijn geen neveneffecten van Omega-3 te verwachten.

Zwangerschap

Visolie/Omega-3 kan heel goed tijdens zwangerschap en de periode van borstvoeding worden gebruikt! De vetzuren hebben een gunstige invloed op zowel moeder als kind. Zo dragen omega-3 vetzuren uit vis bij aan onder meer de ontwikkeling van de hersenen van het kind. Mocht je zwanger zijn dan raden wij je zeker aan hier het een en ander over te lezen.

Extra informatie

Voedingssupplement

Vetzuurpreparaat

Gebruiksaanwijzing

Het aanbevolen gebruik van Omega-3 is 2 capsules per dag voor een gunstige invloed op o.a. hart- en vaatstelsel, gemoedstoestand, huid en zenuwstelsel. Het aanbevolen gebruik is 4 capsules per dag voor een gunstige invloed op de gewrichten.

Je kunt de capsules naar keus tegelijk of verdeeld over de dag innemen. Het verdient de voorkeur om de capsules in te nemen bij de maaltijd(en) of met ruim water.

Gebruik niet meer dan 6 capsules per dag.

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen dienen niet te worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding.

Heb je moeite met het doorslikken van capsules? Je kunt dan de zachte capsules doorprikken met een naald. De olie kun je dan uit de capsule laten lopen en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt.

Ingrediënten

Elke pot Omega-3 bevat 180 capsules à 1000 mg. De dagelijkse dosering kun je kiezen aan de hand van je doelstelling:

Dosering algemene gezondheid - 2 capsules. De pot is dan goed voor 3 maanden gebruik.

Dosering soepele gewrichten - 4 capsules. De pot is dan goed voor 1,5 maand gebruik.

Omega-3 bevat de volgende ingrediënten:

 • Marinol™ zuiver visolieconcentraat
 • Visgelatine (capsule)
 • Plantaardige glycerol (capsule)
 • Antioxidant: natuurlijke gemengde tocoferolen

Analyse per capsule à 1000 mg:

 • Gehalte EPA: 210 mg* [170mg**]
 • Gehalte DHA: 150 mg* [120mg**]
 • Gehalte EPA+DHA: 360 mg* [310mg**]
 • Gehalte Omega-3 vetzuren: 480 mg* [415 mg**]
 • Natuurlijke gemengde tocoferolen: 3mg
*Gemiddelde waarden.
**Gegarandeerd minimum.

De olie bevat als anti-oxidant 3 mg natuurlijke gemengde tocopherolen per capsule. Natuurlijke gemengde tocopherolen is een andere benaming voor natuurlijke vitamine E.

Netto inhoud: 254 gram.

Omega-3 wordt gewonnen uit speciaal geselecteerde kleine vissoorten, met name ansjovis, uit schone wateren.

Biologisch

Nee

Inhoud

180 capsules

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen